2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj skvěle hrajících týmů vzládla lépe Košutka!


Branky


0

Šlágr kola - tak by se dal nazvat duel mezi Košutkou B a Hradištěm. Oba celky jsou v jerní fázi soutěže v parádní formě a zápas sliboval zajímavou podívanou. Vyrovnaný souboj musely nakonec rozhodnout až penalty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hostující borci, kteří hráli ve velkém tempu a připravovali si i šance. A hned tu ve čtrnácté minutě dokázali proměnit a dostat se do vedení. Bihary zatáhl míč, skvěle ho podržel a uvolnil. Poté poslal přesný centr do velkého vápna, kde číhal připravený Dan Červený, který důraznou prací otevřel účet tohoto duelu. Domácí se tedy museli začít více snažit, aby utkání neprohráli. Tlačili se do útoku a pár minut před koncem prvního poločasu se jim povedlo vyrovnat. Po zahraném přímém kopu se ve vápně skvěle zorientoval obránce Patrik Vařeka a pohotovou ranou srovnal konto utkání na 1:1. V druhém poločase se hrát i nadále urputný souboj, postupem času však hráčům docházely síly a došlo tedy až na penalty. V nich domácí podržel brankář Šatra, jenž zneškodnil dva pokutové kopy, zatímco Košutečtí se nemýlili ani jednou a z tohoto utkání nakonec odešli jako vítězové.

 

Za poskytnutí informací děkujeme webu - http://www.hradiste.banda.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Patrik Vařeka (TJ Košutka Plzeň B): Utkání bylo velmi vyrovnané, o tom svědčí i výsledek 1:1, po penaltách 2:1 pro domácí. Oba týmy měly o co hrát. Hoste po chybě domácí obrany vstřelili vedoucí branku. Poté domácí Košutka otevřela svoji hru a dostávala se do šancí. Tato snaha vyústila vstřelenou (vyrovnávací) brankou po přímém kopu a důrazu v pokutovém území. Do šaten se tedy šlo s vyrovnaným výsledkem 1:1. Toto skóre vydrželo až do konce utkání, i když oba týmy mely ještě spoustu šancí. Košutecký mladý brankář Filip Šatra obstál v penaltovém rozstřelu na výbornou, když zlikvidoval dva penaltové pokusy hosti a domácí aktéři pokutových kopů uspěli ve všech pokusech. Košutecký tým sice ztratil bod, ale naději na postup stále mají.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Karel Dendis (TJ Sokol Plzeň - Hradiště): Když jsme nastupovali na zápas, věděli jsme, že to nebude lehký soupeř. Zápas podle mého názoru začal kladně pro nás. Byli jsme více u držení balónu, dobře jsme pokrývali hřiště. První půli jsme celkem dobře kombinovali, měli jsme šance proměnit několik příležitostí, ale většinou jsme je neproměnili. To zlomil náš levý útočník Dan Červený. Druhou půli jsme dle mého názoru také odehráli celkem slušně. Bohužel už jsme nedokázali vytvořit úspěšnou akci ke gólu. Celý náš tým ze sebe vydal své maximum a sehráli jsme krásný fotbal. Jak pro diváky, tak pro vedení našeho týmu .



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Pangrác [-] , P. Vařeka [-] , M. Langmajer [-] , R. Mráz [-] - R. Holý [-] , S. Vokáč [-] , J. Brejcha [-] (46. V. Sirotek [-] ) , J. Svoboda [-] - T. Zigmund [-] , L. Stupka [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - J. Ženíšek [-] , M. Laštovka [-] , M. Blumentritt [-] , K. Dendis [-] - K. Hamberger [-] , M. Furár [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] - D. Červený [-] (62. M. Valeček [-] ) , V. Krliš [-]

Hráči zápasu: P. Vařeka - D. Červený .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.