2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nedávných účastníků divize vyhrála Lokomotiva


Branky


0

Není to tak dávno, co se tyto dva celky potkávaly v rámci MS Divize sk.E. Po pár letech je osud svedl opět proti sobě, tentokrát v rámci Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom vedla

Pustá Polom v byla v úvodu utkání aktivnější ale první vyloženou brankovou příležitost měl na kopačce petrovický Czyž, ten ale ve stoprocentní šanci selhal. I proto trval nerozhodný bezbrankový stav až do 44.minuty, kdy se k dorážce dostal ex-havířovský Švábík a vstřelil tak domácím "šatňáka."

Petrovice dokázaly zareagovat na nepříznivý vývoj

Petrovice nesložily zbraně a odměnou jim bylo vyrovnání, kterého dosáhli v 63.minutě. Trefil se bývalý ligový hráč Baníku Josef Hoffman. Tento moment domácí nabudil a převzali otěže utkání. Odměnou za aktivní hru jim byla akce v samotném závěru utkání, po které se prosadil domácí kanonýr Urban a urval, tak tři body pro Lokomotivu



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Dušan Kohút (trenér): Moc nám nevyšel začátek a soupeře jsme pustili do dvou nebezpečných šancí. Kvalitou to bylo nadprůměrné utkání, jsem rád, že jsme ho zvládli.Nechtěli jsme doma prohrát, chtěli jsme vykopat aspoň bod.




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - M. Reichl [-] (70. M. Šiška [-] ) , J. Hoffmann [-] , P. Chwastek [-] , A. Holec [-] , J. Urban [-] , D. Piekielny [-] (82. F. Juroszek [-] ) , P. Czyž [-] , M. Žyla [-] , D. Gill [-] , D. Makula [-] (79. M. Sikora [-] )

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - M. Švábík [-] , A. Blucha [-] , R. Vítek [-] (89. K. Vitoul [-] ) , P. Pomp [-] , M. Richtár [-] (77. A. Černohorský [-] ) , R. Jašek [-] , T. Kludka [-] (64. J. Frank [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 90. J. Urban .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: SLANÝ Jan - POTIOREK Aleš, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.