Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec je zpátky na nohou i ve hře o titul


Branky


18

Celou sezónu byl Lukavec tím týmem, který celou soutěž táhl a nutil týmy ze špičky tabulky ztrácet body co nejméně. V závěru sezóny je to ale Lukavec, kdo musí dotahovat něčí náskok a navíc se ještě spoléhat na soupeřovy ztráty. Restartovat bídnou formu a udržet kontakt se špičkou se Lukavec pokoušel v Obratani, jenže po čtvrt hodině hry prohrával a cesta se znovu zkomplikovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do konce poločasu začal Lukavec svého soupeře přehrávat

Na malém hřišti SK Obrataň si Lukavec v první půli dlouho zvykal. Poločas byl plný soubojů, někdy se i přiostřilo. Jako první šli do vedení hosté po střele Daniela Kudrnáče. Dále následoval sled soubojů, kterých bylo na malém prostoru hodně, navíc jakýkoli faul znamenal nebezpečnou standartku i z poloviny hřiště. Více faulů dělal Lukavec, ale Obratani se nepodařilo skórovat. Skóre se měnilo ve 28. minutě, kdy se po centru Milana Zamrzly prosadil hlavou Zbyšek Tržil a srovnával na 1:1. Uběhlo pár minut a vápnem se prohnal Stanislav Prokop, na kterého byl nedovolený zákrok a rozhodčí nařizoval „desítku“ - Luboš Krill si věřil nejvíce a proměnil. Lukavec hrou moc nevyčníval, ale podařilo se mu opět skórovat a to po akci Martina Chomáta a Luboše Krilla, druhý jmenovaný vystřelil na branku, ale míč se odrazil k dobíhajícímu Lukaveckému kapitánovi Prokopovi a ten se už v zakončení nemýlil.  Skóre se do poločasu ještě mohlo změnit, ale Obrataňský kapitán svůj penaltový kop proti Ludvikovi neproměnil.

Síly ubývaly oběma celkům, i díky tomu si hosté vedení uhlídali

Ve druhém poločase Lukavec na soupeře vlétl a rychlým gólem Luboše Krilla zvýšil na 4:1 a bylo rozhodnuto. Fotbalově nezajímavý poločas plný soubojů a červené karty na straně domácích pro Patrika Fišera se nic moc zajímavého neudálo. Spíše se dohrávalo v klidu, možná za to mohlo i to nepříjemné teplo. Spousty faulů a standartek, rohových kopů gólem neskončily. V 83. minutě upravil skóre na 2:4 z pohledu Obrataňských Filip Tomovič, to však bylo vše a na body tato branka už domácím nestačila.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Velký favorit letošní sezóny, TJ Start Lukavec se v závěru soutěže ocitá v potížích. Bodů již poztrácel dost a i to ho stálo první místo v soutěži. Stále je však vidět, že tým rozhodně není na pokraji svých sil, jelikož urvat body v Obratani nebývá nikdo nic moc jednoduchého. I díky tomu bude finiš napínavý až do konce.




Sestavy



TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Zamrzla [-] , Z. Tržil [-] , D. Slabý [-] , L. Krill [-] , M. Chomát [-] , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-]

ŽK: 27. P. Fišer , 65. L. Menšík - 15. J. Mařinec , 36. M. Chomát . ČK: 66. P. Fišer .
Hráči zápasu: M. Vesecký - A. Mišoň .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MAREŠ Petr - TÁBORA Rudolf (N), PEŠEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Obrataň začala v závěru konečně zase sbírat body a posouvat se tabulkou, jenže Lukavec si bude proti soupeři, jenž už nemá co ztratit dobře vědom důležitosti celého zápasu a vyhraje. V případě prohry se s titulem může rozloučit definitivně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů