1:2
(0:0)
51. L. Pěnka (p.)
59. Š. Paclík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodly dvě penalty ve prospěch hostů


Branky


54. P. Příhoda - 51. L. Pěnka (p.) , 59. Š. Paclík (p.)
14

Pro další tři body si vyjeli Černovičtí tentokrát do Jiřic, kde je však čekal duel s dalším adeptem na čelo tabulky. Naprosto famózní forma Sokola se však do výsledku přesunula i tentokrát, kdy i s pomocí dvou penalt přetlačily Černovice svého soka a stíhání předních příček pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas bez branek

 Utkání začalo poměrně opatrně a bez větších šancí. K vidění tak byly spíše souboje ve středu hřiště. Teprve po dvaceti minutách se Jiřice osmělily a několikrát zahrozily úniky po křídlech, ale až na výjimky chybělo jejich nebezpečnější zakončení. V závěru poločasu měli svou šanci i černovičtí, ale gólman Zabloudil jejich pokus mířící na zadní tyč vyškrábl a ani z následující série několika rohů se hosté k zakončení nedostali.

Jiřicím nebylo přáno, tři body odváží Černovice

Druhý poločas už nabídl o poznání zajímavější podívanou, když do jeho průběhu výrazně zasáhly emoce vyvolané dvěma penaltami nařízenými ve prospěch hostů. Ta první se kopala v 51. minutě po jasném přistrčení černovického útočníka Š. Paclíka. Bylo však poměrně s podivem, že se předtím nepískal jeho útočný faul. Penaltu těsně proměnil L. Pěnka a poslal hosty do vedení. To ale trvalo jen velmi krátce, když po nákopu využil zaváhaní černovického stopera P. Příhoda. Jiřice se osmělily a zatlačily soupeře do obraného bloku. Tím si snažil proklestil cestu M. Hájek, který si prohodil míč skrz obránce, a ač byl při jeho obíhání podražen, penalta se nepískala. Z následného obraného odkopu vytěžil míč aktivní Paclík, který z blízka nastřelil ruku domácího obránce. Zde už píšťalka rozhodčího němá nezůstala a další penalta nabídla hostům podruhé snadné vedení. Za následné strkanice a slovní přestřelku byl pak vyloučen domácí M. Novák. Jiřice ale ani v deseti nesložily zbraně a hosty místy výrazně přehrávaly. Avšak střela kapitána Příhody se mezi tři tyče nevešla a svých šancí také nedokázali využít jak na malém vápně osamocený P. Novák, tak v samotném závěru vysunutý J. Vincenc. Černovice se v posledních patnácti minutách dostaly pouze k několik standartkám, které ale pro branku neznamenaly žádné nebezpečí.  


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Průběh prvního poločasu byl víceméně vyrovnaný. V tom druhém jsme s výjimkou první desetiminutovky měli o něco více ze hry my. Zápas ale rozhodly dvě penalty, přičemž oběma předcházel přinejmenším velice sporný moment v podobě faulu na našeho hráče. Tyto situace samozřejmě vyvolaly velké emoce, ze kterých vyplynula i červená karta. Závěr utkání byl tak plný častých diskuzí. Navíc v početním oslabení už to od nás byla celkem křeč. I přesto jsme si několik šancí vytvořili, ty ale bohužel brankou neskončily.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-] - P. Novák [-] , M. Hájek [-] , P. Příhoda [-] , J. Plaček [-] , M. Novák [-] - D. Vincenc [-] , M. Jirků [-] -

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - A. Kos [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , J. Filípek [-] (66. J. Vlach [-] ) , D. Růžička [-] (84. J. Pekař [-] ) , O. Hodina [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

ŽK: 40. P. Příhoda , 50. M. Novák - 61. M. Mazanec . ČK: 58. M. Novák .
Hráči zápasu: Š. Paclík , M. Mazanec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - SADSKÝ Stanislav (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Nebýt zápasu Lukavec-Tatran, tak hlavní tahák 23. kola proběhne v Jiřicích kam dorazí na jaře rozjeté Černovice. Právě na hosty sázím i nyní. Případná výhra je navíc může vystřelit klidně až na 3. místo, kdo by to byl po podzimu řekl?!

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů