Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev doma opět zaváhala, to znamená body pro Obrataň


Branky


14

Hosté z Obrataně se třemi body nechávají Horní Cerekev dál padat tabulkou. Další z těžko pochopitelných zkratů Cerekvických se podepisuje i na postavení v tabulce, kterým zůstává tento tým daleko za očekáváním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Obrataně domácí zaskočil

Před domácími stál jasný úkol, na jaře konečně naplno bodovat v domácím prostředí. Od začátku byli také aktivnější a v 15. minutě mohli jít L.Suchým do vedení, F.Vilímek byl však proti a gólovou střelu vyrazil. Pak se dostali ke slovu Obratanští, a to výrazně. V 18. minutě domácí gólman L.Chadim propustil za svá záda poměrně lehkou střelu D.Kudrnáče. Vzápětí hosté vyhráli dva souboje na hranici šestnáctky a P.Fišer podél L.Chadima zvýšil. Rychlé góly hostující tým nabudily a domácím tak chvíli trvalo, než se dostali zpátky do hry. Jasný signál k obratu měl dát ve 28. minutě kontaktní gól hlavičkujícího J.Mezery, který těžil z milimetrového centru L.Suchého. Byli to však hosté, kdo se trefil do černého. Precizně kopnutý roh využil ke zvýšení náskoku hlavou R.Vítámvás.

Přes brankaře Vilímka se Horní Cerekvi prosazovat nedařilo

Cerekvičtí měli na obrat stále celý poločas a podle toho také po změně stran hra vypadala. Do soupeře se zakousli a gól visel ve vzduchu. Ve 48. minutě F.Vilímek reflexivně nohou vyrážel pokus M.Kůty, kterému finální přihrávkou nabil J.Mezera. Domácí ve snaze s výsledkem něco udělat, začali hrát na riziko a do ofenzívy se zapojil i stoper J.Havel. Muž zápasu F.Vilímek však čaroval a postupně vychytal další tři gólovky domácích. Místo výsledkového obratu tak přišel trest v podobě brejku, který proměnil aktivní kapitán R.Vítámvás. Snaha domácích o korigování nepříznivého stavu neutuchala a naději vykřesal v 63. minutě po individuální akci a přelobování gólmana M.Kůta. Času však ubývalo a když na F.Vilímka v 80. minutě nevyzrál ani J.Havel, bylo o vítězi rozhodnuto. Domácí tak znovu lacino rozdali body a propadají se tabulkou daleko od pozic, na které jsou zvyklí.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Před zápasem jsem jasně favorizoval Horní Cerekev. Tři body si však odváží Obrataň, což je prvotřídní senzace. Horní Cerekev je navíc nyní už ve druhé polovině tabulky, takové výsledky v jejich podání nepoznáváme.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - Š. Filsoch [-] , H. Novák [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , J. Mezera [-] , M. Brada [-] , Z. Dařílek [-] , J. Plachý [-]


ŽK: 85. L. Suchý .
Hráči zápasu: L. Suchý - F. Vilímek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - OŠANEC Jan (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Horní Cerekev je z boje o titul sice už odepsaná, to ale neznamená, že sezóna by tím pro ně skončila. Proti Obratani téměř jistě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza