3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si s Vochovem poradili


Branky


0

Fotbalisté Sokolu Vochov zavítali na hřiště Starého Plzence B. Utkání bylo dlouho vyrovnané, Plzenec nakonec dokázal skóre převážit na svou stranu. Vochovští sice bojovali, nicméně odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli na venkovní duel v dosti poslepované sestavě, chybělo jim několik hráčů, sestavu museli doplnit o hráče, kteří tolik nenastupují. Domácí se po pár minutách od úvodu dostali po bleskové akci středem do vedení. Poté se hra vyrovnala a dokonce se srovnalo i skóre. Za Vochov se přesnou střelou levačkou prosadil obránce Aleš Hladík. Po změně stran byla hra opět velice vyrovnaná, šance byly na obsou stranách. Hosté bojovali, ale góly stříleli domácí borci. Po pěkné akci překopili misky vah na svou stranu a v závěru utkání přidali ještě pojišťovací třetí branku.



Ohlasy k zápasu



SK Vochov 1930
Libor Kubíček (Sokol Vochov): Vochov přijel v poslepované sestavě, kterou postupně doplnil.Domácí začali lépe a po průniku středem vstřelili vedoucí gól. Poté se hra vyrovnala a vyrovnal se i stav utkání. I po přestávce byla hra vyrovnaná a šance byly na obou stranách. Po jedné nevyužité šanci Vochova to byl naopak domácí útočník, který hlavou po rohovém kopu vstřelil vítězný gól.



Sestavy



SK Vochov 1930
M. Hruda [-] - A. Hladík [-] , L. Kubíček [-] , D. Justra [-] , M. Šulan [-] - J. Hostička [-] , P. Grambal [-] , R. Tauš [-] , M. Kydlíček [-] - P. Hein [-] , P. Housar [-]

Hráči zápasu: A. Hladík .
Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.