3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:00

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pelhřimově Horní Cerekev na body nedosáhla


Branky


13

Po prohýřeném podzimu je Maraton konečně zpět v boji o titul (nikoliv o postup). Nyní jeho nedostižnou jarní formu schytala Horní Cerekev, která však rozhodně herně nepropadla, ale přeci na výhru to v Pelhřimově nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maraton trestal chyby hostů a to hned dvěma brankami

Hosté, nabuzeni vítězstvím v Lukavci, chtěli uspět i v dalším těžkém zápase proti Maratonu. Byli to ale domácí, kteří mohli jít brzy do vedení, rychlík O.Liknarovych však v samostatném průniku těsně minul. Poté se osmělili i Cerekvičtí, měli několik slibných závarů, J.Mezera dokonce v jasné pozici loboval M.Vaverku, ale žádná z příležitostí brankou neskončila. Skóre zápasu otevřel až ve 27. minutě domácí T.Zelenka, když potrestal chybnou rozehrávku. Hrál se kvalitní kombinační fotbal, běhavější byli podle předpokladů spíše hosté, ale vlastními lacinými chybami se připravovali o herní převahu a šance. A tak udeřili znovu Maratonci. Po rychlé kombinaci napřáhl z 20 metrů T.Vlček a krásnou táhlou střelou nedal L.Chadimovi nejmenší šanci.

Vyšší aktivita Horní Cerekve vedla pouze ke snížení na 3:1

Po změně stran měl brzy příležitost ke snížení J.Serbus, když na konci postupného útoku jeho střelu reflexivně nohou vyrážel M.Vaverka. Vzápětí chyboval při rozehrávce J.Havel a vypíchnutý míč pohotově dopravil do sítě O.Liknarovych. Tříbranková ztráta hosty vyburcovala k ještě vyšší aktivitě, zatímco hráčům Maratonu začaly viditelně ubývat síly. Závěrečná půlhodina tak byla v režii Horní Cerekve. Dvě šance Š.Filsocha se skóre nepohnuly, 73. minuta už ale přinesla do hostujících řad radost. Střídající T.Cimler rozehrál trestný kop překvapivě kolem zdi do vápna, kde se k míči dostal H.Novák a prostřelil. M.Vaverku. Hostující tlak ještě zesílil po vyloučení T.Vlčka, který si předčasnou cestu do sprch postupně vydláždil několika hrubými zákroky, které už rozhodčí nechtěl tolerovat. Ke kýženému zdramatizování zápasu měli v závěru nejblíže Z.Dařílek a M.Kůta, na druhé straně J.Kratochvíl rozezvučel břevno, ale stav se již nezměnil.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Na podzim působil Maraton docela vyčpěle, jenže teď na jaře je to zase ten tým který známe, a který umí vyzrát na kohokoliv v soutěži, protože kvalitativně i zkušenostmi je úplně někde jinde, proto tady domácí výhra nebyla žádným překvapením. Přeci jen ale pelhřimovští narazili konečně na celek, který byl schopný se jim herně vyrovnávat.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - T. Zelenka [-] (65. T. Vaněk [-] ) , O. Liknarovych [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , J. Pavouk [-] , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , M. Prchal [-] (46. Z. Pahr [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - V. Hrdina [-] (39. H. Novák [-] ) , P. Chadim [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , J. Mezera [-] (62. T. Cimler [-] ) , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] (75. J. Petrák [-] ) , L. Loukota [-] (67. Z. Dařílek [-] ) , J. Serbus [-] , L. Suchý [-]

ŽK: 24. M. Prchal , 57. T. Vlček , 72. Z. Pahr - 31. L. Suchý . ČK: 78. T. Vlček .
Hráči zápasu: J. Kmoch - M. Brada .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ŠEREDA Jan (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Na Maratonu Horní Cerekev body nezíská, konečně sem ale zase dorazí tým, který obstará alespoň trochu vyrovnanou bitvu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích