Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton ztrát konkurentů nevyužil, Žirovnice zezadu útočí na špičku soutěže


Branky


10. T. Houška , 13. O. Doležal , 23. M. Jirsa , 43. P. Drechsler , 65. T. Houška - 16. T. Vlček , 22. T. Vlček (p.) , 89. M. Vacek
14

Jak zamotaná Poutník liga umí být, o tom se přesvědčili fanoušci napříč téměř všemi zápasy v rámci 20.kola Poutník ligy. Ani na Budíně nebyli přihlížející ochuzeni  o napínavou podívanou, která nakonec vyústila v senzační vítězství Žirovnice nad Maratonem 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas patřil domácím

Odehrávala se teprve 6. minuta zápasu a domácí M. Jirsa už šel sám na gólmana, ale se situací si neporadil, Martin Vaverka ho vychytal. Následně v téže minutě měli vyloženou šanci i hosté, ale Oleh Liknarovych minul. V 8. minutě po hrubici V. Beneše, kdy mu sebral balon útočník Žirovnice M. Jirsa, následně šikovně našel P. Drechslera a ten do odkryté brány otevřel skóre na 1:0. V 11. minutě se skóre měnilo podruhé a to po centru z levé strany od P. Rysla, jenž vyslal balón na kopačku T. Houškovi, který propálil svatyni Maratonu podruhé, 2:0. Ve 14. minutě se dočkali i hosté, kdy si exžirovnický Martin Moraveci vzal balon na druhé straně, přešel přes hráče a poslal centr do vápna, kde si pohráli s obranou Vlček s Růžkem a první zmiňovaný korigoval skóre na 2:1. Hra se přelívala ze strany na stranu. Domácím dělal problém hlavně hbitý štírek Liknarovych, kterého však zrazovala koncovka. V 22. minutě dostali hosté šanci v podobě pokutového kopu po ruce obránce J. Metličky. Balon si postavil Vlček T. a s přehledem proměnil, 2:2. O minutu později však domácí strhli vedení opět na svoji stranu. Po rychlé kombinaci se dostal k míči T. Houška, který vyslal samotného M. Jirsu a ten byl podruhé sám před gólmanem, ale tentokrát se nemýlil a skóre se znovu měnilo, nyní na 3:2. V 41. minutě po krásném centru od navrátilce M. Seckého dostal balon do nohy P. Drechsler, který přeloboval vyběhnutého Vaverku a do šaten se šlo za stavu 4:2.

Žirovnice soupeři zvrat nedovolila a bodový zisk Maratonu nedovolila

V druhém poločase opět přicházelo spousty šancí, avšak oba gólmani byli proti změně skóre. Maraton měl více ze hry, avšak v koncovce narážel na obranu Slavoje, nebo výborně připraveného Vojtu Koláře. V 64. minutě přišla změna skóre po výletě beka M. Seckého se dostal míč k O. Doleželovi, který ještě připravil balon k zakončení pro T. Houšku a ten k radosti domácích rozvlnil síť Pelhřimova popáté 5:2. Poslední změna skóre přišla v 88. minutě, kdy domácí slavili a zapomněli bránit, avšak už je to moc nemrzelo, protože po čtyřech minutách byl zápas ukončen za stavu 5:3.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice): Poslední čtyři zápasy z Maratonem 10b, za tuhle bilanci musí být každý rád a málokterý klub se s tím v Poutník lize může pochlubit. Pro mne nádherný zápas a poděkování obou týmům až na pár nesmyslných ( až likvidačních) faulů krásný mač.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Jirsa [-] , P. Drechsler [-] (80. J. Mach [-] ) , O. Doležal [-] , M. Rušil [-] , T. Houška [-] , M. Secký [-] (78. L. Severa [-] ) , P. Rysl [-] (60. R. Kopejtko [-] ) , V. Rušil [-] , J. Metlička [-] , D. Kuš [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - O. Liknarovych [-] , B. Růžek [-] (54. M. Prchal [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , T. Vlček [-] , V. Vacek [-] , A. Vejsada [-] , V. Beneš [-] , R. Hejda [-] (25. J. Pavouk [-] )

ŽK: 3. T. Vlček , 33. M. Vacek .
Hráči zápasu: V. Kolář - O. Liknarovych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - SEVERA Lukáš (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Na jaře hraje Maraton znovu krásný kombinační fotbal. V Žirovnici si bude muset poradit bez Zdeňka Pahra, řekl bych ale, že tuto situaci zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů