Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šokující výsledek v Horní Cerekvi, domácí vyškoleni "sedmičkou"


Branky


14

Jedním z těch zápasů, kde se většina předzápasových prognóz výrazně přikláněla na stranu jednoho týmu bylo utkání SK Horní Cerekev - TJ Sokol Černovice. Výsledek však zaskočil všechny, kdo Poutník ligu alespoň po očku sledují. Výhra Černovic 2:7 však jasně demonstruje, že jaro se tomuto týmu nadstandartně daří a díky klopýtnutí Lukavce se zatím na jaře bavíme o nejlepším týmu, což by na podzim málokdo tipoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Černovice držela šanci na bodový zisk

Aktuální forma obou soupeřů hovořila jasně. Cerekvičtí v posledních dvou kolech bez bodu a s osmi obdrženými brankami. Hostující Sokol zase beze ztráty bodu spolu s Lukavcem vévodí jarní tabulce Poutník ligy. Proto těžko říct, z čeho pramenila ona bezstarostnost, s jakou domácí do zápasu vstoupili. Již ve 3. minutě snadno prošel obranou J.Filípek, ale zamířil těsně vedle Chadimovy branky. To vzápětí D.Hora už byl o poznání přesnější a k tyči otevřel skóre. Než se domácí stačili rozkoukat, přišel trestný kop na hranici vápna a Š.Paclík technicky obstřelem zdi zvýšil. Domácí viděli, že je zle a odpověď přišla okamžitě. M.Brada prošel šikovně z pravé strany, naservíroval J.Serbusovi milimetrovou přihrávku, ten ale sám před zcela odkrytou brankou v koncovce selhal. V poli se hrál poměrně kvalitní vyrovnaný fotbal se snahou o kombinaci z obou stran. Diametrální rozdíl byl ale v počtu individuálních chyb, které začaly v domácí obraně růst geometrickou řadou. Největší měrou se na těchto chybách podílela aktivita a důraz Š.Paclíka, který byl hlavní postavou na dni otevřených dveří v domácí defenzivě. Ve 40. minutě měl po soupeřově hrubici na kopačkách třetí gól, ale těsně netrefil branku. A tak udeřilo na druhé straně. Skvěle zakroucený rohový kop L.Suchého doťukl na zadní tyči nekompromisně hlavou J.Serbus a gólem do šatny vlil domácím naději do žil.

Koncert Sokola ve druhé půli propukl naplno

Ti se ale ani po změně stran nepoučili a nechávali příliš mnoho prostoru k útočným choutkám Sokola. V 51. minutě přišel zřejmě rozhodující moment zápasu, když se obranou prokličkoval A.Kos a snadno skóroval. Domácí se ve snaze korigovat ještě více vytáhli z obrany, což byla voda na mlýn především Š.Paclíkovi. A taktika „vše na Šimona“ fungovala dokonale. Šikovný štírek v 61. minutě po domácí ztrátě ve středu pole dokonal bleskově sehraný brejk a bylo vymalováno. Asi poslední šanci s výsledkem něco udělat měl vzápětí M.Kůta. Postupoval sám na K.Vošahlíka, ten ale jeho pokus nohou vyrazil. O chvilku později přišel další brejk, Š.Paclík utekl všem a přidal další zářez. Aby toho nebylo málo, dlouhatánský hostující nákop L.Loukota odhlavičkoval pouze k nohám naběhnutého Š.Paclíka a ten si opět věděl rady. Snaha domácích dál bojovat s osudem zápasu byla zjevná, ale stačilo to pouze na drobnou korekci. V 84. minutě K.Vošahlík dvě rány po závaru ve vápně vyrazil, na dorážku J.Havla už ale nestačil. Kalich hořkosti si ale domácí stejně vypili až do dna. V poslední minutě se v šestnáctce nejlépe zorientoval O.Hodina a dílo dokonal. Černovičtí by si měli tento zápas dlouho pamatovat, neboť tolik prostoru k útočným výpadům už jim v této sezóně asi žádný ze soupeřů nenabídne. To domácí mají před těžkým dvojzápasem určitě o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Nejpřekvapivější výsledek celého víkendu. Černovice sice na jaře hrají fantasticky a bez bodové ztráty se ze "záchranářů" stávají adeptem na boje o čelo, jenže v Horní Cerekvi měly dle očekávání narazit. Vypráskat favorita sedmi góly, zvlášť na jeho hřišti, to se nepodaří každý den, klobouk dolů před jarní formou TJ Sokol Černovice.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , J. Mezera [-] , M. Kůta [-] (78. V. Hrdina [-] ) , Š. Filsoch [-] (37. Z. Dařílek [-] ) , L. Loukota [-] , J. Serbus [-] , O. Musil [-] , J. Plachý [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - A. Kos [-] (84. J. Hrnčíř [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] (80. F. Vondráček [-] ) , O. Hodina [-] , J. Filípek [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] , P. Krejčí [-]

ŽK: 60. J. Mezera , 72. J. Plachý .
Hráči zápasu: Š. Paclík , K. Vošahlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TŮMA Petr - OŠANEC Jan (N), BÍRO Blažej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Horní Cerekev utne vítěznou sérii Černovic, nyní by se s rolí favorita měla přeci jen popasovat lépe.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích