1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podprůměrný střet dvou Sokolů po chybě domácích vyhrály Černovice


Branky


39. J. Kašpar - 33. Š. Paclík , 88. A. Kos
21

Sychravé, pro fotbal ne zrovna příjemné počasí doprpovázelo celý uplynulý víkend, stadion na pláži u Pařezáče v Plačkově nevyjímaje. I tak si ale i několik diváků našlo cestu k utkání mezi Sokolem domácím a tím z Černovic. Z obou stran unavený fotbal, který do značné míry komplikoval i velmi těžký terén, dlouho spěl k remíze, která se zdála být už téměř jistou. V posledních minutách však byla hostům nabídnuta exkluzivní šance skórovat ,ti se jí nezalekli a všechny tři body berou do třetice s sebou domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faktor "Paclík" znovu zafungoval, domácí zareagovali dechberoucí trefou

Od prvních minut byl k vidění vcelku opatrný fotbal. Na promrzlém hřišti mít velmi nepříjemně poskakoval a tak byla jakákoliv možnost o kombinační hru téměř nemožná, ne že by se o ni některý z týmů snažil. Útoky po stranách zkoušely Černovice, ani jeden z centrů do vápna se však neujal. To Plačkov sázel pro změnu na míče za obranu, jenže tam chyběla přesnost, či podporá útoku. Dlouho tak žádná kloudná šance, která by stála za řeč, nebyla k vidění. Nakonec se přeci jen do dvou šancí dostal Plačkov, jenže první přízemní centr do běhu jen těsně minul nastavenou kopačku útočníka Zemka a nízký rohový kop, který trestuhodně propadl kolem nečinných obránců celým vápnem, zůstal pod kopačkou překvapeného kapitána Ehrlicha, který jako jedinný na cntrovaný míč zareagoval. Ke svým šancím se ale dostali i hosté. Při prvních pokusech šlo o pouhé zastřelování, které jen stěží mohlo skončit v bráně, to až šikovný kapitán Černovic, Šimon Paclík, dostal po soupeřově ztrátě míče na vlastní polovině a následném úniku po pravé straně přesnou přihrávku, rychlou otočkou se zbavil hned dvou bránicích hráčů a přesnou střelou poslal Černovice do vedení. Pro Plačkov, který se do té doby jevil jako ten lepší tým, šlo o ledovou sprchu. Na odpověď domácích se ale nečekalo dlouho. Vcelku nenápadně vybojoval míč na pravé straně záložník Jan Kašpar, který si míč navedl na svou levačku a dalekonosnou střelou z úctyhodné vzdálenostivymetl šibenici hostující brány. Více už se toho do prvního dějství nevešlo a skóre tak zůstalo vyrovnané.

Fatální minela v závěrečných minutách darovala výhru Černovicím

Zatímco v prvním poločase byl tím lepším týmem na hřišti Plačkov, v druhé půli se situace rapidně změnila. Domácí se ze hřiště zcela vytratili a Černovice se tak vydávaly po rychlých ztrátách soupeře na jednu zteč brány za druhou, pevná obrana ale vždy zvládla včas zasáhnout. Tou největší šancí byl zřejmě přímý kop kapitána Paclíka z hranice velkého vápna, který sice překonal zeď, zastavilo ho ale břevno. Bez úspěchu končily i další zajímavé příležitosti ke skórování. Vše tak směřovalo k remíze. Bohužel pro domácí, jeden ze stoperů Plačkova poslal svou přihrávkou do běhu sopeřova útočníka Aleše Kosa, který v samostatném nájezdu zachoval chaldnou hlavu a střelou k tyči rozhodl zápas ve prospěch Černovic, které se na jaře mohou pyšnit plným ziskem 12 bodů. To Plačkov je na tom přesně opačně, kdy na své první jarní body stále čeká.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Šťourat se v individuálních chybách, které nás s ohledem na průběh utkání bohužel stály bodový zisk nechci, na téhle úrovni udělá nepochopitelnou botu občas každý, proto hrajem Okres a ne Premier League. Co mě ale zaráží je přístup některých hráčů, které zjevně situace Sokola Plačkov nijak zvlášť netíží. Lajdácký přístup k fotbalu od našich ofenzivních hráčů, kteří soupeři nadělali tolik problémů asi jako Matka Tereza při zahraničních misích, tento víkend vygradovala z mého pohledu v něco absolutně nepřijatelného. Mít po třech kolech všehovšudy dvě střely na bránu, ze kterých shodou okolností padly góly, leč v obou případech výstavní, to je vizitka za kterou se jde jen těžko schovat. Do svědomí si ale každý musí sáhnout sám, od toho tady nejsem. Jediné co můžu říct je to, že proti soupeři, který přijel zjevně uspokojen předchozími dvěma jarními výhrami, jsme nepředvedli skoro nic, a proto prohráli.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Filínský [-] , K. Vaňous [-] (81. M. Jonáš [-] ) , L. Ehrlich [-] , Z. Kratochvíl [-] (90. F. Šanda [-] ) , J. Kašpar [-] , J. Kalivoda [-] , R. Zemek [-] (66. P. Vašák [-] ) , M. Němec [-] , R. Tesař [-] , J. Miko [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - P. Jůn [-] , A. Kos [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , J. Míka [-] , D. Růžička [-] , O. Hodina [-] , J. Filípek [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

Hráči zápasu: J. Miko - Š. Paclík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KUBŮ Ondřej (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Zůstávám nohama na zemi, po zimě velmi produktivní Černovice pojedou do Plačkova jako favorit, domácí však budou chtít poprvé na jaře bodovat a remízu ukopou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů