Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vysoká výhra pro rozjetou Košutku


Branky


0

Fotbalisté UNIONU přivítali na svém hřišti Košutku B, která se drží na druhém místě tabulky, takže favorit utkání byl jasný. Hosté zápas jednoznačně ovládli a užili si i kanonádu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým má v jarní fázi úchvatnou formu, možná nejlepší z celé ligy, společně s vedoucími Vodními stavbami A a Hradištěm. Svoji dominanci v utkáních, kdy Košutečtí sbírají výhru za výhrou, potvrdili i v posledním utkání proti UNIONU B. Rozhodnuto bylo již po prvních čtyřiceti pěti minutách. Skóre otevřel Tomáš Zikmund, jenž bohužel musel kvůli zranění střídat již po třiceti minutách, ale gól ještě vstřelit stihl - 0:1. Druhý gól hostí zaznamenal Petr Kerndl - 0:2. Do přestávky se Košutka trefila ještě jednou. Svůj první gól v utkání zaznamenal středopolař Vladimír Sirotek - 0:3.

 

Ve druhém poločase už se zápas v podstatě pouze dohrával, hosté v klidu kombinovali a dál stříleli branky. Dva góly za sebou vstřelili střídající Jan Bureš, zaznamenal tak čtvrtý a pátý gól Košuteckých - 0:5. Poté vtstřelil svůj druhý zásah v duelu Vladimír Sirotek, který se tak stal dalším dvougólovým střelcem mače - 0:6. Sedmou branku hosté přidal další střídající hráč, a sice Jaroslav Blažejovský - 0:7. A účet zápasu zakončil přesnou trefou Jaroslav Brejcha, jenž tak vstřelil osmý gól Košutky - 0:8!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (TJ UNION Plzeň B): Nejvýstižnější komentář by asi byl "no comment"... Soupeř nás totálně přejel, ve všem nás přehrál. Ani jsme si neškrtli, neměli jsme žádnou šanci, gólman kromě asi dvou centrů neměl žádnou práci.




Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] , J. Pálfi [-] , O. Jakoubek [-] , V. Jíra [-] - V. Bořík [-] (55. V. Suchý [-] ) , L. Kučera [-] (42. M. Vinický [-] ) , P. Kučera [-] (55. P. Starý [-] ) , M. Haase [-] , M. Haase [-] - K. Kučera ml. [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Mravík [-] - R. Holý [-] , M. Langmajer [-] , T. Zigmund [-] (30. J. Bureš [-] ) , R. Pangrác [-] - L. Stupka [-] , S. Vokáč [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , V. Sirotek [-] , J. Svoboda [-] (60. M. Zedník [-] ) - J. Brejcha [-] , P. Kerndl [-]

Hráči zápasu: M. Haase - V. Sirotek .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.