Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roli favorita i herní převahu Žirovnice neukočírovala a nakonec se s Obrataní o body dělí


Branky


17

Už dva zápasy čekala Žirovnice na výhru a sérii měla podle očekávání zlomit proti Obratani, která ani letos zatím nepřesvědčuje o svých kvalitách. Domácí tým měl na Budíně optickou převahu, jenže odskočit na bezpečný brankový rozdíl se jim nepodařilo. Naopak, hned dvakrát museli soupeře dohánět. To nakonec vyšlo, jenže poslední půlhodina už góly nepřinesla a tak se oba tábory musí spokojit s remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly bohatý první poločas skončil 2:2

Od prvních minut si domácí vytvářeli tlak. V prvních 15 minutách se hrálo převážně jen na půlce hostů. V 7. minutě domácí využili tlaku, M. Pokorný dostal balon na velkém vápně, poradil si z bránícím hráčem a poslal domácí do vedení. Hosté začali také hrát a byly to brejky ze kterých ohrožovali domácí svatyni a povedlo se jim to v 22. minutě. Balon přišel z pravé strany a nikým nehlídaný Tábora se nemýlil. O 3 minuty později přišel další černý moment pro domácí, byl to brejk nyní z levé strany, přihrávka na velké vápno kde si míč našel Vesecký a hosté otáčeli skóre ve svůj prospěch na 2:1. Hra byla jak na houpačce a domácí odpověděli o minutu později. Hrou ve středu hřiště se balon dostal na zabíhajícího T. Severu, který poslal po zemi balon na P. Drechslera a ten se nemýlil a měli jsme tu znovu vyrovnané skóre 2:2. Do konce poločasu si domácí vytvářeli šance, ale naráželi na přehuštěnou obranu hostů a tak se odcházelo do šaten za stavu 2:2.

Remízu stvrdila i druhá pětačtyřicetiminutovka

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a opět strhli skóre na svojí stranu. Byl to Fišer, který poslal míč na bránu domácích kde jeden ze žirovnických obránců přizvedl balon hlavou a V. Kolář lovil potřetí. V 51. minutě nesmyslně a zákeřně zbořil hostující hráč Kudrnáč domácího gólmana a po zásluze šel do sprch. Domácí toho využili v 58. minutě, kdy si pohrál s obranou hostů M. Pokorný a srovnal skóre na 3:3. Šance domácích přibývali a hosté stále hrozily z rychlých protiútoků, avšak oba gólmani byli proti měnícímu se skóre a tak si oba týmy ze zápasu odnesli bod.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Bod z tohoto zápasu beru jako ztrátu. SPOUSTY nevyužitých šancí a nezachycených brejků nás v průběhu zápasu sráželi, ale jedeme dál stále je o co bojovat. Hlavy nahoru a vzhůru na Plačkov.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , V. Rušil [-] - M. Rušil [-] , L. Malý [-] , T. Severa [-] - M. Pokorný [-] - R. Kopejtko [-] (46. O. Doležal [-] ) , J. Omasta [-] (75. J. Mach [-] ) , P. Drechsler [-] (46. P. Doležal [-] ) , J. Metlička [-] (46. T. Houška [-] )

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Pařil [-] (74. M. Plášil [-] ) , F. Tomovič [-] , T. Lhotský [-] , O. Pražák [-] , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-]

ŽK: 67. M. Pokorný , 72. O. Doležal - 37. D. Kudrnáč , 77. F. Hovorka . ČK: 51. D. Kudrnáč .
Hráči zápasu: L. Malý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - MAREŠ Petr, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Vojtěch Kolář
Tip experta: výhra domácích

Budeme chtít napravit minulý víkend.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích