Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňskou výhru na Maratonu potvrdila Žirovnice i letos


Branky


20

Daleko za očekáváním letos zůstává téměř výhradní suverén předchozích ročníků, FC Maraton Pelhřimov. Jeho mdlá forma začíná být stále větším tématem. Že situace není ideální potvrdil i tento zápas proti Žirovnici, která druhou půli opanovala a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silní domácí podle očekávání opanovali první půli

Od prvních minut nebylo znát, že proti sobě hrají týmy, které bojují o přední příčky Poutník ligy. Byli to hlavně domácí, kteří diktovali v prvním poločase hru a v 11. minutě otevřeli skóre. Konkrétně to byl T. Vaněk, který se dostal na velkém vápně k míči, přešel přes obranu a nedal šanci hostujícímu gólmanovi V. Kolářovi. Hosté odpověděli o 5 minut později. Při rohu si v malém vápně našel míč domácí gólman, avšak vyboxoval míč za velké vápno, kde byl sám nikým neobtěžován J. Houška a srovnal skóre na 1:1. Hosty srovnání nikterak nenakoplo a Maratonci stále diktovalo hru. Ve 24. minutě po hrubce, kterou vyrobil obránce M Secký získal balón J. Pavouk, přešel přes dalšího bránícího hráče a poslal míč z pravé strany na zadní tyč a obracel vedení pro domácí. Ve zbytku prvního poločasu si domácí vytvořili další příležitosti, avšak skóre se už neměnilo. 

Vedení z prvního poločasu Maraton nakonec promarnil

Druhý poločas začali hrát i hosté a hned ve 47. minutě toho využil M. Pokorný, který si našel neřízenou přihrávku od stopera D. Kuše z pozice jeden na jednoho se nemýlil a na světě byl nerozhodný stav 2:2. Hosté konečně začínali hrát také fotbal, P. Dreschler se kombinační hrou s T. Houškou dostal do velkého vápna a otáčel skóre pro hosty na 2:3. Hra plynula, Maraton si připravoval příležitosti, ale koncovka hořela na výborně připraveném V. Kolářovi. Na druhé straně to byl M. Pokorný, který dvakrát orazítkoval tyč domácí svatyně. Domácí otvírali zadní vrátka za vidinou strhnout zápas na svoji stranu, čehož využil T. Houška, sebral si míč na vlastním vápně přesprintoval celé hřiště a zvyšoval skóre na 2:4. Domácí stačili odpovědět už jen jednou za velké nevole fanoušků hostů a zřejmě z ofsajdu uzavřeli skóre na 3:4.



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Úvod k zápasu nám nevyšel, mrzí mě, že si chlapy z předzápasové taktiky na hřiště nepřinesli vůbec nic a byla to obranná řada podpořená V. Kolářem, že jsme neodjeli z Pelhřimova s hlavou v klíně. Za druhý poločas už chvála k celému týmu začali jsme hrát a zápas strhli na svoji stranu.



Sestavy


FC Pelhřimov
J. Lapáček [-] - K. Musil [-] , J. Pavouk [-] , T. Vaněk [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , J. Mareš [-] (57. L. Vacek [-] ) , V. Vacek [-] , D. Blažek [-] (67. Z. Pahr [-] ) , V. Beneš [-] , M. Prchal [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , V. Rušil [-] - P. Drechsler [-] (77. J. Mach [-] ) , M. Rušil [-] (62. P. Rysl [-] ) , O. Doležal [-] , T. Houška [-] - M. Pokorný [-] (89. R. Kopejtko [-] ) - M. Secký [-] , J. Metlička [-] , J. Houška [-]

ŽK: 85. Z. Pahr - 63. P. Drechsler , 88. O. Doležal .
Hráči zápasu: M. Secký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBÁT Martin - HERNA Václav (N), DOLEŽAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Loukota
Tip experta: výhra domácích

Maraton v úvodních kolech poztrácel dost bodů, takže očekávám, že tentokrát zabere a všechny body zůstanou v Pelhřimově čili 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích