Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice zvládla důležitý duel s Černovicemi a jejich hon na čelo tabulky stále trvá


Branky


21

Jak Žirovnice, tak i Černovice vyhlásily boj o čelo tabulky a tak byl na pořadu dne zápas, v němž nebylo těžké pro hráče obou týmů hledat motivaci. Daleko lépe však do utkání vstoupili domácí, jejichž nástup Černovice nezachytily a celý zápas už jen doháněly nepříznivý stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly dostaly na koně Žirovnici

Začátek zápasu opět vyšel modrobílým. V sedmé minutě si poradil Patrik Drechsler s hostující obranou a otevřel skóre na 1:0 pro domácí. V jedenácté minutě hostující obrana přelévala hru z pravé strany na levou, čehož využil matador Žirovnické ofenzívy Tomáš Houška, který míč zachytil a v situaci jeden na jednoho se nemýlil. V celé první půli hru diktovaly domácí avšak v tu chvíli už narážely na připraveného gólmana, nebo přehuštěnou obranu hostů. Hosté se snažili hrozit z brejků, což se jim povedlo v 26. minutě po centru z levé strany byl nejvýše domácí gólman Zdeněk Kolář, avšak nedokázal udržet míč, který si našel Pavel Jůn a korigoval na 2:1. S tímto výsledkem se odcházelo i do šaten.

V druhé půli domácí definitivně rozhodnuli

Druhý poločas začínal v duchu prvního, kdy se kombinační hrou dostávaly domácí do šancí, avšak tomu chybělo štěstíčko. Skóre v druhém poločase otevřel Tomáš Houška, kdy mu poslal z pravé strany Jiří Houška balon na zadní tyč a gólman lovil potřetí. V 60. minutě si střídající hráč Jan Metlička vzal na půli míč, přešel přes dva bránící hráče a střelou nestřelou rozvlnil sít počtvrté. O dvě minuty později to byl opět Tomáš Houška , který rozjásal domácí fanoušky a završil první hattrick žirovnických v nové sezoně. Posledních dvacet minut zápasu se vytrácela kombinační hra, nakopávané balony za obranu obou týmů nic lahodného nepřinášely. Hosté v 89. minutě uzavřeli skóre individuální akcí Pavla Jůna, který přidal svůj druhý gól v utkání, na 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): Výsledek i hra potěšily. Velký dík patří fanouškům žirovnického jednorožce , že na nás nezanevřeli po naposledy zminovaném kolapsu z Jiřicemi. Teď je třeba si tu pohodu z kabiny přenést na zápas z Maratonem.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
Z. Kolář [-] - D. Kuš [-] , P. Doležal [-] (72. L. Severa [-] ) , V. Rušil [-] - M. Rušil [-] , J. Habermann [-] (46. J. Houška [-] ) , O. Doležal [-] , T. Houška [-] , P. Drechsler [-] (62. J. Mach [-] ) , L. Malý [-] - M. Pokorný [-] (46. J. Metlička [-] ) -

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - T. Pistulka [-] , J. Kos [-] (78. J. Pekař [-] ) , P. Jůn [-] , L. Pěnka [-] , D. Růžička [-] , J. Tíkal [-] , T. Kohout [-] , T. Hlásek [-] , J. Filípek [-] , B. Bíro [-]

ŽK: 44. O. Doležal , 79. D. Kuš - 36. T. Pistulka .
Hráči zápasu: T. Houška , V. Rušil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TŮMA Petr - KOPEJTKO Radek (N), STUDENÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Z mého pohledu jasně remízový zápas. Oba týmy jsou kvalitní a oba chtějí hrát v TOP 5.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích