Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 14:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton odčinil zaváhání v Čejova, na body se ale nadřel


Branky


14

Maraton, který zaskočil všechny zainteresované svou ztrátou v Čejově nevstoupil nikterak suverénně ani do zápasu se Speřicí. Ta šla totiž rychle do vedení. V téhle situaci si ale Maraton umí poradit, zvlášť když má na hrotu ostříleného kanonýra Zdeňka Pahra. Vše se definitivně zlomilo ve druhém poločase. Třígólovou ztrátu sice hosté ještě alespoň částečně stáhli, jenže pak své šance neproměnili a domácí naopak mohli slavit popáté v utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup Speřice do utkání v závěru poločasu zkrotili domácí

Zkušení domácí hráči se snažili od úvodních minut o svůj tradiční fotbal, ale hlavně i napravit překvapivé zaváhání z minulého kola, které je v Čejově stálo všechny tři body a nejednoho fanouška zanechalo před tímto duelem proti Speřici na pochybách. Speřičtí spoléhali od počátku hlavně na brejkové situace. Po jedné z nich vybojoval David Morava rohový kop ze, kterého v 7. minutě otevřel skóre Patrik Huňáček a Maraton měl i po týdnu další důvod k zamyšlení. Domácí se ale zavčasu nakopli a z rohu, který fair-play gestem přiznal Jiří Holenda vsítil gól kdo jiný, než Zdeněk Pahr. A domácí zápas do konce poločasu kontrolovali a byli lepší. Ale ve 45. minutě Tomáš Vlček otočil na 2:1 nekompromisně hlavičkou a do kabin se šlo za zcela opačného stavu, než jak to zprvu vypadalo.

Na dva rychlé góly Maratonu už Speřice odpověď nenašla

Potom na začátku druhé půle vsítili 2 rychlé góly znovu Maratonci, čímž prakticky vyřadili svého soupeře ze hry. Nejprve Jan Kratochvíl hlavičkou a pak podruhé v utkání Zdeněk Pahr z malého vápna nedal brankaři Tkadlecovi šanci. V tu chvíli vypadalo skóre bezvýchodně 4:1, To ale hosty paradoxně nakoplo a náhle se zase vrátili do zápasu a to ve chvíli kdy dal v krátkém časovém sledu 2 góly David Morava a drama bylo na světě. Pak hosté ze Speřic nedali dvě vyložené tutovky brzy na to Martin Moravec nenápadnou střelou v 84. minutě zvýšil znovu vedení Maratonu na dvougólové na 5:3 a tenhle stav vydržel až do konce. Speřice ale znovu ukázala, že v Poutník lize se o body může prát s kýmkoliv.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Jasně, do tohoto utkání šli jako jasný favorit Maratonci, jenže o tu stoprocentní jistotu mě tak nějak připravil minulý víkend. Zatímco Speřice svou sílu předvedla, Maraton zaváhal a něco podobného se mohlo opakovat i nyní. Pelhřimovský celek ale dokázal na ztrátu adekvátně zareagovat a nyní bral plný počet bodů a k tomu ještě soupeři nasázel 5 branek.




Sestavy


FC Pelhřimov
J. Lapáček [-] - M. Moravec [-] , V. Beneš [-] , Z. Pahr [-] , J. Mareš [-] (46. B. Růžek [-] ) , J. Kratochvíl [-] (69. M. Vacek [-] ) , J. Kmoch [-] , M. Vaněk [-] (46. J. Šmíd [-] ) , T. Vlček [-] , V. Vacek [-] , D. Blažek [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - R. Brzoň [-] , J. Holenda [-] , L. Svoboda [-] , M. Linhart [-] - M. Švec [-] (46. A. Žáček [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Moravec [-] - D. Morava [-] , P. Huňáček [-] - P. Kovář [-]

ŽK: 32. R. Brzoň , 85. J. Svoboda .
Hráči zápasu: Z. Pahr , M. Moravec - D. Morava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reich Milan - SOUČEK Libor, MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Hosté jsou nováček soutěže a očekávám je na konci soutěže v horní polovině tabulky. Tentokrát ale narazí venku na Maraton, který bude chtít odčinit prohru z Čejova. Domácí doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích