Počítky zvládly přestřelku v Polné


Branky


28

Nováček z Počítek ukázal, že dovede brát i body z venku a pěti brankami pokořil rezervu Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do Polné, která nenavazuje na skvělé jaro, dorazil nováček z Počítek. Ten chtěl dokázat, že umí vyhrávat i na hřištích soupeře, což se mu v přestřelce na stadionu Slavoje nakonec povedlo.

 

Oba týmy se prezentují aktivním útočným fotbalem, což bylo k vidění i v neděli v Polné. Hosté otevřeli skóre v 10. minutě, kdy se po pohledné akci poprvé v zápase trefil Patrik Ločárek - 0:1. Zanedlouho síť rozvlnil i jeho bratr Tomáš. Bohužel pro hosty se však trefil do vlastní branky - 1:1. Srovnání domácí nakoplo a ve 25. minutě se díky trefě Libora Čalouda dostali do vedení - 2:1. Ve 33. minutě však hosté srovnali druhou trefou Patrika Ločárka - 2:2. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Hosté po pauze rozhodli

Po poločasové přestávce padly v rychlém sledu dvě branky. Nejprve ve 49. minutě poslal hosty do vedení František Toman - 2:3. O dvě minuty později však podruhé v zápase prostřelil Šobeje Libor Čaloud a znovu se začínalo od nuly - 3:3. Vítěznou branku zaznamenal v 64. minutě František Toman, který si poradil s domácím brankářem Rychteckým - 3:4. Na tuto branku již domácí nestačili odpovědět a konečnou podobu skóre dal v poslední minutě Lukáš Jurnečka - 3:5.

 

Polná jede v dalším kole k důležitému zápasu do Bohdalova. Počítky míří ke šlágru kola do Velkého Beranova.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tento zápas se komentuje velmi špatně. Domácí mužstvo potřebovalo již nějaké body, proto bylo od první minuty vidět, že se nebude hrát pouze proti jedenácti hráčům domácího mužstva, ale i přesto bylo naše mužstvo lepší. Více bych to ani nekomentoval. Našim klukům děkuji za skvělý výkon.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , L. Čaloud [-] , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] , M. Holas [-] (72. P. Takács [-] ) , J. Barák [-] , V. Voráček [-] (30. D. Mühlfeit [-] ) , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šorf [-] (78. T. Vacek [-] )

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , M. Řeháček [-] - J. Mašek [-] , F. Toman [-] , P. Ločárek [-] (87. O. Toman [-] ) , T. Ločárek [-] , M. Landsman [-] - M. Filippi [-] (68. R. Halámka [-] ) , L. Jurnečka [-] (90. T. Straka [-] ) , O. Zajíček [-] -

ŽK: 83. P. Takács - 20. M. Landsman , 69. J. Mašek , 79. L. Jurnečka .
Hráči zápasu: P. Ločárek , M. Řeháček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZADINA Petr - LYSÝ Tomáš, ŠÍMA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Robert Markovič
Tip experta: výhra domácích

Hosté na hřištích soupeřů nepředvádí takové výkony jako na domácím hřišti, a proto tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza