Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Beranově skončila dělbou bodů


Branky


7. O. Skryja (vl.) , 20. R. Ganzwohl , 37. R. Ganzwohl , 81. F. Smejkal - 3. V. Jelínek , 23. D. Voráč , 36. Z. Smutný , 69. J. Hladílek (vl.)
28

Osm branek a dvě červené karty viděli diváci ve Velkém Beranově, kam přijela rezerva Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do zápasu vstoupily oba celky velmi aktivně a už ve 3. minutě uklízel do prázdné brány dlouhý míč z levé strany Jelínek – 0:1. Domácím se podařilo vzápětí srovnat, když si křižnou přihrávku do malého vápna srazil do vlastní sítě Skryja – 1:1. Hrálo se ve vysokém tempu a hra se přelévala ze strany na stranu, čehož využili domácí ve 20. minutě, kdy se po centru Pokorného hlavou prosadil Ganzwohl – 2:1. Avšak už za malou chvíli bylo opět srovnáno, nejlepší reakci po odraženém míči prokázal Voráč a svojí střelu umístil přesně k pravé tyči Markovičovi brány – 2:2. Voráč i nadále dělal domácí obraně problémy a jeho střelu z gólové pozice zblokoval na poslední chvíli kapitán Petr Kittler. Domácím se párkrát trestuhodně nepovedl přechod do útoku, za což platili. Ve 36. minutě ztratili na půlce míč a Voráčův centr skončil přesně na hlavě Smutného, který překonal Markoviče – 2:3. Hosté se z náskoku radovali pouhou minutu, jelikož Eliáš se chvíli po rozehrání prohnal soupeřovou obranou, předložil míč Ganzwohlovi, který stav dorovnal – 3:3. Bláznivý poločas podtrhla červená karta pro domácího Rostislava Kittlera, ale i tak měli domácí obrovskou šanci jít do kabin s vedením, ale ani jeden z pokusů uvnitř pokutového území neskončil za zády brankáře Šejstala.

Oba týmy přidaly po brance

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. I přes početní nevýhodu ovládali střed pole, avšak do vážnějších šancí se nedokázali dostat. Výjimkou byla hlavička Eliáše, která byla gólová, nebýt toho, že skončila na bránícím hráči soupeře. Střely domácích ze střední vzdálenosti se neujaly a na druhé straně hostujícího Jelínka dobře vychytal Markovič.  I tak se Polenští dočkali branky, domácí Hladílek chtěl odehrát míč před dotírajícím soupeřem přihrávkou na Markoviče, toho ale k údivu všech přeloboval a zapsal si tak regulérní vlastní gól – 3:4. V 72. minutě se početní stav sil na hřišti srovnal, Smutný obdržel druhou žlutou a poroučel se ze hřiště. Tlak domácích se stupňoval a kýženého vyrovnání se dočkali v 81. minutě. Pejřimovský rozehrál standardní situaci z pravé strany a František Smejkal hlavou překonal polenského brankáře – 4:4. Domácí vyvíjeli velkou snahu vstřelit vítěznou branku, Eliášovu bombu ale Šejstal vytáhl, stejně jako Myškovu nedůraznou dorážku a při závaru před polenskou branku ho zachránila pravá tyč. Chvíli poté byl zápas hlavní rozhodčí ukončen. Vypjaté, ale herně velmi záživně utkání tak skončilo dělbou bodů.

 

Velký Beranov čeká šlágr v Měříně. Polná hostí Počítky.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápas se divákům musel líbit. První poločas byl úplně zblázněný. Vypjaté, ale herně velmi záživně utkání nakonec skončilo dělbou bodů.

Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): Domácí hráli a my jsme dávali góly. Nakonec jsme mohli vyhrát i prohrát.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - M. Křenek [-] , K. Pejřimovský [-] , D. Miška [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (63. V. Molva [-] ) , J. Hladílek [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , P. Kittler [-]

Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - V. Voráček [-] , D. Jaroš [-] , O. Skryja [-] , V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] (88. L. Čaloud [-] ) , M. Šimek [-] , D. Voráč [-] , D. Kratochvíl [-]

ŽK: 8. R. Kittler , 76. M. Křenek - 26. M. Šimek , 30. Z. Smutný , 51. D. Kratochvíl , 58. D. Procházka , 70. F. Gondek . ČK: 43. R. Kittler - 72. Z. Smutný .
Hráči zápasu: F. Smejkal - D. Voráč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - HAVLÍK Vojtěch, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nelze jinak, hostům se nedaří. Domácí potvrdí skvělý vstup do sezóny a budou brát 3 body.