Rapotice jako jediný tým zvítězily i napotřetí a jsou v čele tabulky


Branky


21

Hlavně díky vydařenému druhému poločasu porazily Rapotice také Moravec a jsou v čele soutěže! Jako jediné totiž neztratily ani body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

V úvodu utkání si domácí vypracovali dvě dobré šance, ale ani jednu neproměnili. Nejblíže gólu byl Radim Stér, který nevyužil chybu Moravce a z velkého vápna přestřelil. Moravec spoléhal na rychlý přechod do útoku a v této činnosti byl poměrně úspěšný. Ve 24. minutě domácí hráči neobsadili střed hřiště, míč se dostal až k Petrovi Juračkovi, který z pravé strany postupoval sám na Laše a v zakončení byl úspěšný. Domácí tento moment spíše nakopl a vrhli všechny síly do útoku. Odměnou jim bylo srovnání ve 31. minutě, kdy Milan Laš napálil odražený balón a krásnou střelou dokázal dotáhnout skóre. Domácí měli sice více šancí, ale i díky špatné produktivitě a dobré obranné práci Moravce branka nepadla. 

 

Domácí do druhého poločasu vkročili rázně

Rapoticím se vydařil vstup do druhé půle a byly aktivnější. Odměnou jim byla vedoucí branka z kopačky Radima Stéra, který se dostal k odraženému míči a napálil jej přízemní střelou do sítě. Poté, v rozmezí devíti minut, se dvakrát prosadil Michal Němec. Následně měly Rapotice velkou šanci na zvýšení skóre, ale následoval protiútok a branka Petra Kudiovského. I přes snahu Moravce si domácí závěr zápasu již pohlídali a utkání dotáhli do vítězného konce. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: V první půli jsme nebyli důslední při bránění a Moravec se dostal do vedení. Poté jsme si vytvořili dostatek šancí, ale nedařilo se nám jejich proměňování. Utkání jsme vyhráli hlavně díky vstupu do druhé půle, kdy jsme hosty přehrávali a vyjádřili to i brankově. Hosté sice poté snížili, ale nám se dařilo zachytávat brejky Moravce a soupeři jsme toho mnoho nedovolili.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Škorpík [-] (76. J. Dvořáček [-] ) , P. Opálka [-] (84. P. Císař [-] ) , M. Laš [-] , Z. Mucha [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Valsa [-] , R. Stér [-] , M. Valsa [-] , P. Sobotka [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Štěpánek [-] (76. M. Ondráček [-] ) , T. Christian [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , O. Hlushchenko [-] (65. P. Válek [-] ) , P. Kudiovský [-] (89. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 6. M. Škorpík , 27. J. Matoušek - 12. T. Toufar , 49. T. Smolík .
Hráči zápasu: M. Němec - P. Juračka .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2018 21:14
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: David Svěrák
Tip experta: výhra domácích

Rapotice po postupu mají novačkovskou euforii a ta jim vydrží i po zápase s Moravcem.

Tip: výhra domácích

Výborná forma Rapotic zaručí výhru domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích