0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nesmírně vyrovnaný duel dopadl dobře pro hosty


Branky


0

UNION Plzeň B přivítal na svém hřišti B tým Bolevce. Zápas byl velice vyrovnaný, o vítězství se mohly ucházet oba týmy. Úspěšnější nakonec byli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevečtí o své výhře rozhodli díky lepšímu a rychlejšímu pohybu. Dalším důležitým faktorem byla schopnost proměnit ojedinělou šanci. Domácí hráči se prezentovali hlavně dobře zorganizovanou obranou a fotbalisty Bolevce do vyložených příležitostí příliš nepouštěli. Nicméně hosté se prosadili hned v úvodu utkání, kdy přesnou hlavičkou rozhodli o tom, že si odvezou všechny tři body. Domácí se sice po zbytek utkání pokoušeli o vyrovnání, nicméně těsný výsledek se do konce nezměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (TJ UNION Plzeň B): Zápas by se dal popsat jednoduše tak, že nás soupeř neporazil, ale prohráli jsme sami. Hráči Bolevce byli sice celý zápas lepší a mnohem běhavější, ale my jsme dobře bránili a do vápna je s míčem pustili jen výjimečně. Naše snaha o kombinaci končila často špatnými přihrávkami, takže jsme hráli hlavně na brejky, což je naše obvyklá zbraň a taktika. Vypracovali jsme si několik šancí, čtyři určitě byly gólové, bohužel proměnit jsme nedokázali ani jednu.




Sestavy


TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , J. Pálfi [-] , O. Jakoubek [-] , K. Kučera st. [-] - M. Vinický [-] , M. Haase [-] , P. Kučera [-] , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - L. Londa [-]


Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.