2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Náměště zdolali Košetice


Branky


22

Nedobytnou tvrzí zatím zůstává stadion nováčka z Náměště. Tentokrát to odnesly Košetice, které po smolné prohře v minulém kole doma s Novou Vsí nezabraly ani u Oslavy a stále zůstávají jako jediný tým v KP Vysočiny bez vítězství s jediným bodem na chvostu tabulky. Naopak Náměšť se výhrou vyšvihla na hřejivou čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, ale neprosadili se

Domácí byli po celý zápas lepší, ovšem svoje šance proti jinak precizně bránícímu týmu nedokázali dlouho využít. Hosté z Košetic přijeli s cílem bránit a bojovat v každém souboji. Dlouho se jim dařilo držet vyrovnané skóre, k čemuž hodně napomohl i metr rozhodčího, který hru oboustranně hodně pouštěl a i přes to odpískal Košeticím 37! faulů, ze kterých mnoho volalo po karetním trestu. Domácí byli fotbalovější a v prvním poločase si vypracovali čtyři brankové příležitosti, ale dvakrát Šimončič ani Jonák své šance neproměnili a při brejku čtyři na dva promarnil vhodný čas k přihrávce Kučera. Místo jasného poločasového vedení Náměště se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodl nejlepší hráč utkání

Po přestávce se na obrazu hry nic neměnilo. Aktivní domácí bušili do hostující obrany. V 65. minutě musel na nosítkách opustit hřiště domácí Rubák a na domácích již byla pomalu vidět nervozita, ale nakonec se přece jenom zaslouženě dočkali, když se po rohovém kopu v 74. minutě trefil hlavou velmi dobře hrající obránce a muž zápasu TRŽIL Jakub - 1:0. Košetice okamžitě začali hrát na tři obránce a hra se vyrovnala, ovšem Náměšť měla mnohem více prostoru z brejků a nakonec v nastaveném čase (92.) přidala nádhernou pojistku, když postupoval sám na brankáře z boku Kašík, ještě přihrál před branku na zcela volného Kučeru, který místo zakončení do prázdné branky ještě věnoval gól DURAJKOVI Romanovi, kterému přihrál znovu pod sebe a ten po zaseknutí obránci zakončil kombinaci přesně k tyči na 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
KYLÍŠEK Petr ml. (trenér): "Bylo to nesmírně bojovné utkání. Košetice nám daly zabrat. S přibývajícími neproměněnými šancemi jsme ale naštěstí byli trpěliví a nakonec se zaslouženě dočkali. Soupeř za celý zápas nevystřelil na branku."

TJ Sokol Košetice
KRTEK Josef (trenér): "Už jsme byli v lepší sestavě. Zapojil se Rážek, Pelhřimov nám uvolnil Zajíčka, který neměl zápasové vytížení a na naší hře to bylo znát. Sehráli jsme asi nejlepší podzimní utkání, bohužel jen co se týká hry v poli. V koncovce se nám nevedlo. Buď jsme situace řešili špatně, nebo jsme nebyli dost důrazní a nebo jsme netrefovali branku."



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - P. Čermák [-] - J. Klíma [-] (81. T. Rabušic [-] ) , Z. Jonák [-] (55. M. Kašík [-] ) , J. Rubák [-] (65. M. Matoušek [-] ) , R. Durajka [-] - P. Kučera [-] - M. Šimončič [-] , J. Tržil [-] , M. Homola [-] , J. Heres [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - D. Rážek [-] , P. Kubů [-] (46. V. Vlk [-] ) , D. Zajíček [-] , T. Kadlec [-] , T. Vejsada [-] , Z. Suk [-] , M. Duba [-] , L. Hanousek [-] , J. Starý [-] , M. Šimák [-]

ŽK: 45. P. Čermák , 80. R. Durajka - 20. M. Šimák , 34. D. Zajíček , 68. J. Starý , 72. D. Rážek .
Místo: Náměšť nad Oslavou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krondráf Jan - NIEDERLE Zdeněk, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích