M. Novotný 78.
M. Novotný 87. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si doma poradila s Přibyslaví


Branky


78. M. Novotný , 87. M. Novotný (p.)
22

Další důležité body si na své konto připsali fotbalisté Nové Vsi a zůstávají čtyři kola za sebou neporaženi. Tentokrát zdolali Přibyslav, jenž nezopakovala výkon z minulého kola doma s Ledčí, kdy vyhrála po divoké přestřelce a zůstává s třemi body na předposlední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli navrch, ale neprosadili se

Od začátku utkání měli navrch domácí, kteří hráli aktivní fotbal a snažili se utkání co nejdříve rozhodnout. V prvním poločase ale zůstaly jejich všechny velké šance nevyužity. Jak Starý tak Šandera svoje slibné příležitosti nevyužili. Hosté ohrozili domácího Kováče jen sporadicky, střelami z dálky a při centrech. Velkou šanci si ale nevypracovali.

Nová Ves v závěru rozhodla

Podobný obrázek hry viděli diváci i ve druhém poločase. Hosté celkem dobře bránili a domácí se do velkých šancí dostávali stěží. Gólově se dokázali prosadit až v závěrečně čtvrthodině. V 75. minutě krásně napřáhl z pětadvaceti metrů NOVOTNÝ Michal a vymetl šibenici Pazderkovi branky - 1:0. V 87. minutě pronikl Starý do pokutového území hostů, kde byl faulován a muž zápasu NOVOTNÝ Michal se z pokutové značky nemýlil. Tím dal výsledku konečnou a zasloženou podobu na 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
ŠIKOLA Radek: "Zasloužená výhra, nebýt naší špatné koncovky, mohlo být rozhodnuto mnohem dříve. To je ale bohužel naše největší bolest v této sezoně. Tři body mě ale samozřejmě těší. Mělo by to být už klidnější a ve Stáji (na Sapeli Polná) se nám bude příští neděli mnohem lépe dýchat."

SK Přibyslav
VOPRŠAL Miroslav (hráč): "Chyběl nám kapitán Pospíchal a hned v 1. minutě se zranil Krčál, jenž musel brzy střídat a na hře to bylo znát. Soupeř byl od začátku ve všem lepší, ale hrozil převážně z centrů. Nám se nedařilo, chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany. Když už to vypadalo, že výsledek ubráníme, tak se domácí trefili z dálky do šibenice a bylo vymalováno."



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] (84. J. Nečas [-] ) , V. Komínek [-] (46. V. Novotný [-] ) , F. Nečas [-] , M. Novotný [-] , J. Šandera [-] , M. Kuchta [-] , J. Krejčí [-] (8. P. Šandera [-] ) , O. Starý [-] (90. J. Ptáček [-] ) , J. Havlík [-] , T. Novotný [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , S. Pochop [-] , A. Vostál [-] (62. P. Škacha [-] ) , J. Sibera [-] , J. Imramovský [-] , M. Ondra [-] , M. Krčál [-] (8. V. Pospíchal [-] ) , J. Prchal [-] , L. Vykoukal [-] (64. M. Novák [-] ) , J. Bačkovský [-] (82. A. Prokeš [-] )

ŽK: 52. J. Šandera - 29. J. Prchal , 42. V. Pospíchal , 83. M. Novák , 89. P. Škacha , 89. M. Ondra .
Místo: Nová u Nového Města na Moravě. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pavlas Jiří - STRAKA Karel, HAVLÍN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích