1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutečtí fotbalisté v pohodě vyhráli


Branky


0

Hráči týmu TJ Plzeň - Litice B přivítali na svém hřišti soupeře, který se nachází na druhém místě tabulky - Košutku B. Hosté rozhodli již v první půli, kterou vyhráli 3:0 a v utkání celkem jasně dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutečtí fotbalisté o svém vysokém vítězství rozhodli už v prvném poločase, svému soupeři nasázeli celkem tři branky. První gól utkání si připsal hostující forvard Lukáš Stupka, po jehož zakončení mohli hosté hrát v klidu, ale s náskokem jednoho gólu se vůbec uchlácholit nenechali, naopak útočili dál. Druhou branku aktivní Košutky přidal Radek Mráz a do začátku první přestávky se trefil i záložník Petr Kerndl.

Do druhého poločasu tak oba týmy nastupovaly už v podstatě za rozhodnutého stavu. Hosté si v pohodě hlídali svůj vysoký náskok a domácí se snažili vstřelit alespoň jeden čestný úspěch, což se jim nakonec také povedlo. Jediným střelcem Litic v tomto utkání se stal Filip Vajskebr. I Košutečtí však přidali ještě jednu branku, na konečných 1:4 pro hosty upravoval záložník Vladimír Sirotek.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice B
F. Vajskebr [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Holý [-] , S. Vokáč [-] , P. Vařeka [-] , R. Mráz [-] - P. Kerndl [-] , V. Sirotek [-] , J. Brejcha [-] , J. Svoboda [-] - L. Stupka [-] , P. Votýpka [-]

Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.