Lokomotiva rozstřílela Kobylice


Branky


8

Jak se utkání vyvíjelo si přečtěte v podrobném reportu. Na zápase navíc fotil Petr Bouška. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Již od začátku bylo vidět z herního projevu domacího celku , že vše chtejí nechat v dnešním zapase a nechtějí nic ponechat nahodě a jasně zvýtězit. Tým z Lokomotivy velmi dobře kombinoval . Již v 7 minutě utkaní se po dobré kombinaci hračů lokomotivy a nasledné přihravce Pavla Drozda ( č.99 ) trefil jeho bratr David Drozd (č.25) a lokomotiva vedla 1:0 . Po první trefě domací stále tlačily hostující celek na jejich polovinu a vytvařeli si stale více šancí . Již o minutu později si domací vytvořily další šanci když kolmicí vybídl Ján Melek (č.9) naběhnutého Oldřicha Filipiho (č.6) který po levé straně centroval a míc se dostal do vápna kde byl naběhnutý Jan Havlíček(č.77) ale míč těsně minul branku hostujícího celku . Další šanci si domací vytvořily v 10 minutě kdy Jan Javůrek(č.7) pobídl přihrávkou  Pavla Drozda ( č.99 ), který přihravku nasledně vratil Janu Jvůrkovy a ten zpětnou přihravkou na vápno našel volného Davida Drozda který branku přestřelil . Další akce domacích byla k vidění ve 13.minutě zápasu , kdy z domací poloviny Jan Javůrek našel Oldřicha Filipiho který našel hlavičkou volneho Davida Drozda a ten na pomezí velkého vapna přihravkou našel svého bratra Pavla Drozda , který ale branku přestřelil . 


První poločas byl stale v režii domacího týmu a hostující celek z Kobylic si za čtvrtinu první půle nedokazal stále vytvořit žadnou vyloženou šanci kterou by ohrozil  golmana a zaroveň kapitána domacího celku Karla Menšla (č.1) . 


Po tlaku hostujícího tymu který i přesto že byl na puly domacich si nedokazali vytvořit žadnou vetší šanci a tak se v 18.minutě zápasu po kombinaci domaciho týmu  míč dostal až k Davidu Drozdovi který na pulicí čáře kolmicí našel nabíhajícího Jana Havlíčka a ten střelou vedle hostujícícho golmana Radka Hrubeše zvíšil vedení domacího celku na 2:0 . Ve 23 minutě utakaní  si domací vytvořily další velikou šanci , když po dlouhém autu Jana Havlíčka se míč dostal k Davidu Drozdovi a ten střelou nad brankáře Hrubeše zvýšil vedení lokomotivy 
na 3:0. Ve 26 minutě utkaní si vytvořily domací další šanci kdy od pulici čary vyrazil na polovinu hostujiciho celku Jan Havliček a kolmici na pravou stranu hřiště pobídl k akci Arnolda Brčičě ( č.21 ) který zpětnou přihravkou pobídl Pavla Drozda ten však branku přestřelil . Ve 32 minutě zápasu domací zvyšily své vedení když na vlastní polovině po začínající kombinaci Pavla Drozda se mič dostal k domacimu Jánu Melekovi a ten obloučkem poslal míč na levou polovinu hřiště kde byl již v náběhu Oldřich Filipi který vedením míče po leve straně nasledně ve vápně našel nabíhajícího Jana Havlíčka a ten zvýšil vedeění Lokomotivy na 4:0 . Ve 41.minutě utkání si domací vytvořily další vetší šanci kdy po kombinaci hračů lokomotivy na vlastní plovině a následnému dlouhému pasu Jana Javůrka  ( č.12 ) se míč dostal k Davidu Drozdovi ten patičkou posunul na nabíhalícího Oldřicha Filipiho , ten si ale v rychlem běhu předkopl mič který již nestihl doběhnout a tak se dostal do moci hostujícímu golmanu Hrubešovi . 
Na konci první půle se již žadna výrazna akce z jedné ani druhe strany neudálal a tak po 1.poločase utkaní skončilo 4:0 pro domací celek Lokomotivy Hradce Kralové .

Druhý poločas

Ve druhém poločase ihned po rozehraní hostujícícho tymu po špatné přihravce se znovu ujali míče domací ale po špatné přihravce Jana Javůrka nastřelil protihrače a tak se mič dostal znovu k hostujícímu týmu. Ve 47.minutě utkaní po autovém vhazovaní domacích se ujal míče po pravé straně Jan Havlíček který centerem našel Davida Drozda a ten i přez snahu a obranu hostujícího celku dokazal míč po 2 zakrocích obrany hostí dopravi míč do sítě sítě a zvíšit tak vedení Hradecké Lokomotivy na 5:0 . V 56.minutě utkaní si domací tým vytvořil po neúspěšných tazých na hostující branku další šanci kdy na vlastní polovině získal míč Arnold Barčič ten našel volného Pavla Drozda který přihravkou na pravou stranu vyslal na branu Davida Drozda který poté přihravkou nalezl Jana Havlíčka ten však trefil jen hostujícího obrance který skulzem střele zabránil .

 

Druhý poločas byl stale v režii domacího týmu . Hostující Kobylice se nedokazali i přes snahu a utočení dostat přes domací svěle branicí se obranu . V 65,minutě utkaní si domací vytvořily další gólovou šanci kdy Daniel Bouška ( č.23 ) vyhrál hlavičkový souboj a míč se dostal k Janu Havlíčkovy a ten centrem vybídl ke gólu Davida Drozda který se nemýlil a zvýšil vedení domacího celku už o 6 branek 6:0. 70.minutě utkaní se po kombinaci hraču lokomotivy dostal nakopem míč až na pravou stranu k Danielu Bouškovi který předběhl hostujícího obrance a vypadem do vápna a kolmou přihravkou před prazdnou branu nalezl Jana Havlíčka který již neměl problem vstřelit míč do prazdné branky domací tedy zvyšily naskok již na 7:0 . Domací mužstvo nedávalo hostujícím žádnou šánci si vytvořit si velké šance a ohrozit domácího výborně chytajícího brankáře . V 77.minutě zápasu se po dobré akci Davida Drozda domacích dostal mič až k Jánu Melekovi který pohotovou střelou mimo vápno obstřelil hostujícího golmana a zvýšil tak vedení lokomotivy na 8:0 . v 78.minutě zapasu domácí mohli zvýšit naskok o 9 branek když kombinací na své polovině dostali míč kolmicí až na Davida Drozda který uníkem po pravé straně našel ve vápně volného Michala Šubrta ( č.13) ale ten branu bohužel přestřelil .

 

88.minutě se tým hostí dostal na polovinu domacích a vytvořil si jedinou vyloženou šanci z které skoroval hrač hostí Matěj Tolda ( č.14) . Tento gól sice zkazil domacímu golmanovi Karlu Menšlovi čisté konto ale i přesto domací tým Hradecké Lokomotivy udržel vysoký výsledek v poměěru 8:0 . a dostal se tak na třetí příčku soutěže AM Gnol 1.A třídy mužu .

 

AUTOR: Petr Bouška



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Dnešní zápas nám vyšel po všech stránkách. Hostující tým jsme k ničemu nepustili a uštědřili jsme mu pořádný příděl branek. Výsledek mohl být dvouciferný řadu příležitostí jsme ještě neproměnili. Pochvalu zaslouží celé mužstvo.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - JANEČEK Štěpán, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2018 09:17
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů