1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice získaly první body


Branky


9

Zdemyslice zajížděly v rámci čtvrtého kola okresního přeboru na hřiště Družstevníku Vstiš. Oba týmy se velice dobře znají, neboť spolu koncem června sehrály barážová utkání o účast v okresním přeboru a Zdemyslice z ní vyšly vítězně. Před tímto utkáním ale na tom v tabulce byla jasně lépe šestibodová Vstiš, zatímco Zdemyslice se krčily na posledním místě s nulovým bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Byli to hosté, kteří začali zápas aktivněji a drželi více balon. K nebezpečným střelám se dostal Česal a Monhart, ale mířili mimo tyče domácí branky. Jinak se hra odehrávala spíše na středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. Až ve 22. minutě se prosadili hosté, když po sérii odrazů napálil balon šajtlí z velkého vápna Aleš Monhart a ten skončil u pravé tyče domácí svatyně. 0:1 Hosté nadále udržovali domácí v dostatečné vzdálenosti od své branky a kontrolovali hru. Domácí se dostali k brance hostů až dvě minuty před poločasem, ale hned to znamenalo vyrovnání stavu. Ve 43. minutě totiž zahrávali rohový kop, a po několika chybách a odrazech míče, propíchl balon do hostující branky domácí Kaiser Michal 1:1 a šlo se do kabin.

Bez branek

Druhý poločas byli hosté znovu o něco lepším týmem a měli dvě veliké šance na rozhodnutí zápasu. V prvním případě zahrával přímý volný kop z 18. metrů René Šilhánek, trefil břevno, od něj se míč odrazil těsně před brankovou čáru, ale tam nebyl nikdo z hostujících hráčů, aby uklidil balon do sítě. A ve druhém případě se po rohovém kopu ocitl sám na rohu malého vápna Jan Fiala, který odražený balon po rohovém kopu napálil pouze do kolen brankaře Lukáše Ondřicha. Domácí v posledních 20 minutách získali mírnou převahu a hosté je zastavovali jen za cenu faulů, na což doplatil hostující Tomáš Lang ,který za 20 minut pobytu stihl dvě žluté karty a v 86. minutě zbytečně oslabil svůj tým v závěru utkání. Domácí měli jen dvě lehčí střely, se kterými si Kotora poradil. V závěru se již nic vážného na obou stranách nestalo a tak zápas skončil 1:1.

Penalty zvládli lépe hosté

Šlo se na pokutové kopy.Ty tentokrát zvládli na výbornou hosté, když proměnili všechny své pokusy a když domácí dvakrát zaváhali, získali druhý bod zaslouženě Zdemyslice.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas nenabídl divákům moc hezký fotbal, hrálo se především mezi vápny a bylo k vidění spoustu nepřesností. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný , oba týmy měli po jedné šanci a oba ji proměnili. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale své dvě velké šance jsme nedali a tak jsme rádi, že jsme alespoň zvládli penaltový rozstřel a konečně bodovali."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
L. Ondřich [-] - J. Kraus [-] , P. Fleissig [-] (75. V. Rybka [-] ) , V. Hřebec [-] , J. Kraus [-] , J. Vodička [-] , A. Ježek [-] , P. Purdeš [-] , P. Švec [-] , T. Maday [-] , T. Krejčí [-] (14. M. Kaiser [-] )

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - T. Zelený [-] (84. T. Šilhánek [-] ) , P. Kubík [-] (45. J. Fiala [-] ) , J. Jirgl [-] , A. Monhart [-] (68. T. Lang [-] ) , P. Česal [-] , R. Šilhánek [-] , I. Průcha [-] , V. Krňoul [-] , J. Kroc [-] , M. Kysela [-]

ŽK: 72. M. Kaiser - 70. R. Šilhánek , 82. T. Lang . ČK: 86. T. Lang .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Adamec Václav - ŠVEC Martin (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích