3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 14:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín zůstává stoprocentní


Branky


14. O. Kastelic , 15. J. Antoš (p.) , 73. O. Kastelic - 6. M. Liška , 18. J. Liška (p.) , 45. J. Liška , 87. M. Voráček
8

V 2. kole přivítal nováček ze Stoda, který minule vyhrál 1:2 ve Spáleném Poříčí, tým z Merklína, ten minulé kolo porazil Zdemyslice 3:1. K vidění byla zajímavá přestřelka, po které mohou být spokojenější hosté, kteří vyhráli poměrem 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl 5 gólů

Ze začátku měl šanci Terber, ale netrefil míč. V 6. minutě otevřel skóre hostující Michal Liška - 0:1. Z vedení se hosté neradovali dlouho, protože domácí po dvou ryhlých gólech ze 14. a 15. minuty skóre otočili. Nejprve se po akci na straně a Vlkovo centru na hranici velkého vápna prosadil Oliver Kastelic, který trefil míč z voleje - 1:1. Druhý gól byla penalta po faulu na Tesárka, kterou chladnokrevně proměnil Jakub Antoš - 2:1. V 18. minutě taktéž z penalty vyrovnal Jaromír Liška - 2:2. Tímto výsledkem ale poločas neskončil, protože ve 45. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase Jaromír Liška. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:3.

Po brance na každé straně

Ve druhém poločase se snažili domácí vyrovnat. Šanci měl Tesárek a Antošova zblokovaná schovaná střela skončila těsně vedle tyče. Vyrovnat se domácím přeci jen povedlo, když po kombinaci Zezuláka, Tesárka a Olivera Kastelice běžel poslední jmenovaný sám na brankáře, kterého střelou k tyči překonal - 3:3. V 87. minutě propadla mezi rukama domácího brankáře střela, kterou vyslal Martin Voráček - 3:4. V posledních minutách už se výsledek nezměnil, a tak skončilo utkání stavem 3:4 pro hosty z Merklína.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (Stod): "Pořád jsme dotahovali. První poločas byl herně vyrovnaný, dvakrát jsme se dotáhli, ke konci jsme dostali gól na 2:3. Potom po změně stran byl Merklín asi o něco lepší, měli víc šancí. Přesto se nám zase povedlo vyrovnat, ale bohužel jsme to neudrželi, dostali jsme takový smolný gól, kdy to brankáři propadlo mezi rukama. Takový smolný zápas. První poločas byl celkem dobrý, druhý byl horší."




Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] , O. Kastelic [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] (46. M. Zezulák [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] , V. Kaše [-] , V. Rataj [-]

TJ Sokol Merklín
D. Regner [-] - M. Balák [-] , I. Yankov [-] , T. Bešta [-] , O. Haník [-] , J. Liška [-] , M. Liška [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Marek [-] , D. Wild [-]

ŽK: 81. M. Zezulák - 83. J. Liška .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lažánek Karel - FEKL Pavel (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Expert: Jiří Slach
Tip experta: remíza

"Nováček narazí na zkušenost."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů