P. Janečka 10.
O. Šup 31. (vl.)
P. Janečka 45.
3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice se výhrou nad rezervou Mochtína vyšvihly na 5. místo!


Branky


10. P. Janečka , 31. O. Šup (vl.) , 45. P. Janečka
9

Budětice, kteří trápí své soupeře hlavně na domácí půdě, tentokrát přivítaly rezervu Mochtína, která věřila, že na svého soupeře může vyzrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budětice svého soupeře přehrávaly

Začátek zápasu byl v režii domácích, kteří byli od začátku lepším týmema v 10. minutě dokázali svoji převahu zužitkovat. Útočník P. Janečka, sice nadvakrát, ale přesto proměnil. 1:0. V dalších minutách hosté sice hrozili z nebezpečných brejků, nicméně pěkné kombinace Budětic tohle zastínily. V 31. minutě poslal přímý kop do vápna budětický L. Fiala a po následné hlavičce mochtínského O. Šupla a vlastní brance, bylo skóre 2:0. V 37. minutě mohl navyšovat znovu P. Janečka. V šanci sám na brankáře ovšem neproměnil. Přesně o 100 % úspěšnější byl ve 45. minutě. 3:0. Mochtínští zahrozili jen jednou. Brankář P. Toucha se ideálně nedohodl se svou obranou, překvapivě vyběhl až na hranici vápna a málem byl z pravé strany přelobován.

 

 

Gólů mohlo být víc, kdyby oba týmy proměnily své šance.

Ve druhém poločase už se domácí Budětice neprezentovaly tak pohledným fotbalem, ale řekl bych, že měly více šancí než v prvním poločase. V 51. minutě budětický kapitán M. Štěch nastřelil tyč. V 53. minutě Budětice předvedly parádní kombinaci, na jejímž konci byl P. Janečka, ale přestřelil. V 57. minutě míří z úhlu R. Melka těsně vedle brány. V 64. minutě další tyč branky hostů. Minutu na to v další šanci domácí obránce M. Paroubek, trefil však jen připraveného gólmana. V 81. minutě zahrozili i hosté, kdy jejich střelu zachraňoval až na brankové čáře budětický útočník V. Hozman. V 88. minutě ještě mohl zkompletovat svůj hattrick budětický P. Janečka, levačkou ovšem těsně minul a druhý poločas tak skončil bez gólu.



Ohlasy k zápasu


FK Budětice 2012
FK Budětice: V první půlce jsme dnes sehráli parádní fotbal. Nevím, kdy naposledy jsme doma tak dobře hráli. Napadá mi jen srovnání s druhým poločasem v Lubech. Na tenhle fotbal se prostě koukat dalo. Kouba si vychytal nulu, jsme pátí v tabulce OP, no co víc si přát. Co víc? Další body. Musíme se pokusit porazit doma Chudenice, i když se nám to už dlouho nepodařilo. Tentokrát to vyjít musí. Čeká nás totiž následně série velmi těžkých utkání. V Bolešinech, doma s Hradešicemi a v Janovicích.




Sestavy


FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - V. Hozman [-] , M. Miroš [-] (79. M. Slifka [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , P. Janečka [-] (89. P. Miroš [-] ) , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] (65. M. Novotný [-] ) , D. Hlavin [-] , L. Fiala [-]

TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - L. Kašpar [-] (24. T. Holiš [-] ) , S. Strejc [-] , S. Jarabica [-] , Z. Novák [-] , P. Lorenc [-] , O. Šup [-] , J. Peleška [-] , T. Vlk [-] (77. J. Kolář [-] ) , J. Šafránek [-] , J. Křivánek [-]

ŽK: 53. L. Fiala , 73. M. Štěch .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lojík Václav - PODLEŠÁK Karel (N), ŠAFRÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Mochtínská rezerva mě prozatím mile překvapuje, ale nevěřím, že se jim podaří vyhrát i v Buděticích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích