Hradešice doma přivítaly Luby a připsaly si další vítězství


Branky


10

Po výhře v Sušici čekal Hradešice zápas s rezervou Lub, která je velmi nepříjemným soupeřem a na hřišti to také bylo vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby moc dlouho neodolávaly.

Dle postavení v tabulce byly mírnější favorité domácí Hradešice a tuto roli od začátku potvrzovaly. Domácí hráči byli aktivnější a dostávali se také do slibných šancí, ovšem tentokrát byli v zakončení lehkovážnější. Skóre utkání otevřel Hradešický benjamínek v sestavě Martin Frančík, kdy uklidil míč pěkně za tyč. Ostatní již tak úspěšní nebyli. Dvě tutovky měl Miroslav Kodytek, jednou branku minul, podruhé ho vychytal výborný brankář hostů. Václav Panuška dva metry před brankou místo nekompromisního zakončení hledá přihrávkou lépe postaveného spoluhráče. Několikrát postupvali hráči domácích na branku v postavení tři na jednoho, případně čtyři na dva. Ale ani z takových přečíslení domácí nic vytěžit nedokázali.

 

 

Druhý poločas byl o dost opatrnější.

Ve druhé půli chtěli Luby jednoznačně vyrovnat, ale do velkých příležitostí se nedostávaly. Domácí hráli opatrně, pozorně bránili a snažili se z rychlých protiútoků navýšit skóre. Nejblíže k tomu měl opět Vašek Panuška, který postupoval sám na brankáře, ale neuspěl. Míra Kodýtek  měl další gólovku na hlavě, David Vaněček nastřelil tyč, ale uklidňující branku už domácí přidat nedokázali.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka - trenér Hradešic: Podle mého názoru jsme dnes zaslouženě zvítězili, i když jsme se opět zbytečně nervovali až do závěrečného hvizdu. Musím pochválit naší obrannou čtyřku, protože celý zápas pracovali na jedničku a Karel v brance neměl prakticky za celý zápas ani jeden těžký zákrok. Jedinou výtku k obráncům mám k jejich útočným výpadům před koncem utkání, kdy chtěli vstřelit branku sami, když viděli trápení našich útočníků. To nebylo zrovna moc taktické, vzhledem k možným protiútokům do naší otevřené obrany. Pak musím pochválit výbornou práci našich středních záložníků a samozřejmě střelce naší jediné branky Martina Frančíka, který se zlepšuje zápas od zápasu.




Počet diváků: 143. Rozhodčí: Formánek Tomáš - KONEČNÝ Jiří, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2018 08:22
Hodnocení zápasu
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra hostů

Hradešice minulý týden vyhrály v Sušici díky tomu, že byl domácí brankář po těžké srážce z útočníkem hostů dezorientován. Myslím si, že jinak by v Sušici nevyhrály. Lubská rezerva si odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích