Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice připsaly druhou výhru v řadě a stoupají tabulkou.


Branky


8

Po domácí prohře s rezervou Lub se Nezamyslicím podařilo vyhrát velkým rozdílem v Rudě a v sobotu to chtěly potvrdit i proti rezervě Mochtína, což se jim povedlo a připsaly si druhé vítězství za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezamyslice šli od začátku za gólem a Mochtín nestíhal.

Do zápasu vstoupili lépe domácí. Už v osmé minutě se po nádherné individuální akci prosadil Michal Věneček. Ve 25. nekompromisní levačkou zavěsil Pavel Šatra a zvýšil na 2:0. Pak ale nezamysličtí fotbalisté polevili a pustili do zápasu soupeře, který těsně před koncem poločasu snížil na 1:2 zásluhou Stanislava Strejce. 

 

 

Hosté odpadli a domácí přidávali další branky.

Po přestávce ale už vládla jednoznačně domácí jedenáctka. Nezamyslice využily toho, že mochtínské béčko přijelo bez několika opor a starším hráčům, kteří nastoupili, postupně docházeli síly. Domácí nepolevili ani ve chvíli, kdy byl po druhé žluté vyloučený František Dlouhý, naopak po pěkných kombinacích se v závěru ještě prosadil hrající trenér Jan Jiřík a jeho bratr Josef.



Ohlasy k zápasu


TJ Nezamyslice
Jonáš Bartoš: "Zápas jsme poctivě odpracovali a odběhali, což proti starším hráčům soupeře rozhodlo. Urvali jsme velice důležité body, po delší době jsme pořádně zahráli doma a navázali na výhru ze Železné Rudy. Pokud výkon potvrdíme i příští víkend s Buděticemi, dostaneme se v tabulce tam, kde bychom se chtěli pohybovat po celou sezonu - tedy v první šestce."




Sestavy


TJ Nezamyslice
D. Pichler [-] - Š. Tuček [-] , J. Bartoš [-] , F. Dlouhý [-] - L. Kindelmann [-] , J. Pánek [-] , M. Věneček [-] (70. J. Aschenbrenner [-] ) , J. Jiřík [-] , Z. Prokopec [-] - M. Hlaváč [-] (78. J. Jiřík [-] ) , P. Šatra [-]

TJ Sokol Mochtín B
D. Burian [-] - J. Kolář [-] , T. Vlk [-] , T. Kanta [-] , J. Peleška [-] , S. Jarabica [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] , J. Křivánek [-] , S. Strejc [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 31. F. Dlouhý . ČK: 75. F. Dlouhý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - BURDA Josef (N), ŠVÁTORA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Nezamyslice budou po výhře 2:13 na Rudě v laufu a porazí rezervu Mochtína.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů