0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další z řad derby v okresním přeboru vyhrály Hradešice


Branky


53. P. Melka , 89. P. Melka
7

Jedno z dalších derby se odehrálo v neděli na hřišti Malého Boru, kam dorazily Hradešice a na zápas se sjela nádherná návštěva. Celkem 255 diváků!!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase velká nuda

Na derby se sjela velmi pěkná divácká návštěva, která ovšem moc fotbalové krásy neviděla. Na hráčích obou týmu byla vidět tíha tohoto důležitého zápasu. Spousta nepřesných přihrávek a z toho pramenící ztráty míčů a hra, která postrádala jakýkoliv systém. Tak by se dal charakterizovat průběh prvního poločasu. Není proto divu, že si mužstva vypracovala jen minimum brankových příležitostí.

 

Patrik Melka rozhodl derby

Druhý poločas už byl povedenější. Hosté začali domácí přehrávat. Navíc si hosté dokázali vytvořit velké penzum šancí, ale předfinální fázi vždy pokazili a sami se tak připravili o úspěšné dotažení těchto šancí do úspěšného konce. A tak to na sebe vzal Patrik Melka, který si všiml, že je domácí brankář trochu venku z brány a z 25ti metrů ho krásně přeloboval. Pak se hra znovu vyrovnala a domácí se pokoušeli se stavem něco udělat. Měli velkou šanci na srovnání, ale hostující brankář byl proti. Domácí začali hrát na riziko v zadních řadách a hostům se tak naskytla šance na navýšení skóre, ale již tradičně řešili tyto situace špatně. Hradešice uklidnil  až chvilku před koncem hezkou střelou opět Patrik Melka, který tak definitivně zlomil odpor domácích hráčů.

 



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Kalčík [-] - F. Chodl [-] (56. V. Dvořák [-] ) , D. Sládek [-] (46. D. Šipla [-] ) , M. Šmrha [-] (86. R. Hlaváč [-] ) , M. Hlaváč [-] , I. Cotiga [-] (70. V. Petřík [-] ) , P. Kocum [-] , L. Trubač [-] , M. Šipla [-] , J. Němec [-] , M. Sládek [-]

TJ Sokol Hradešice
K. Korytář [-] - L. Šmrha [-] , L. Zdichynec [-] , F. Vaněček [-] , P. Arnošt [-] - F. Melka [-] , P. Melka [-] (90. M. Polena [-] ) , M. Buchta [-] , V. Panuška [-] - L. Melka [-] (72. M. Frančík [-] ) , M. Kodýtek [-] (83. M. Melka [-] ) -

Počet diváků: 255. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích