0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy potvrzují ambice na postup


Branky


7

Že se netají Měcholupy ambicemi na postup, to je známé, ale oni to potvrzují i výkony na hřišti. Tentokrát si smlsly na rezervě Mochtína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku vstřelil na konci prvního poločasu Bečka

Hosté mají dobře poskládaný tým z kvalitních hráčů, kteří navíc poctivě trenují a netají se tím, že chtějí již konečně uspět v boji o postup do I.B třídy. Nebudou to mít jednoduché, protože adeptů je více (Strážov, Bolešiny a další), ale mají přebor dobře rozehraný. Rezerva Mochtína je zatím v popředí tabulky, proti Měcholupům byl tým kompletní, přesto to nestačilo. Hosté byli vždy o něco rychlejši, důraznější i přesnější. Již v 1. poločase si vypracovali řadu gólových šancí na skorování, k tomu navíc trefili 2x břevno Kodešovy branky. A právě gólman domácích byl největší překážkou hostů. Chytil soupeři během úvodních 45 minut 5 golových tutovek, nestačil jen ve 38.minutě na zakončení rychlonohého Bečky, kterého do šance poslal tvůrce útočné hry hostů D.Bálek. Mochtín mohl sice ve 39.min. srovnat na 1:1, ale útočník J. Pretzelmayer na gólmana hostů Kovaříka nevyzrál. 

Efektivita hostů byla znatelná

Domácí vstoupili do druhé půle se změnami v sestavě, ale ani noví hráči změnu k lepšímu nepřinesli. Soupeř byl zkrátka lepší a byla otázka času, kdy vstřelí další branku. Ta přišla již v 55.min. (opět Bečka) a o pět minut později se prosadil i D. Bálek. Měcholupy se dostaly do vedení 0:3 a bylo rozhodnuto. Domácí fotbalisté ale nesložili zbraně, chtěli vstřelil alespoň čestnou branku, což se nepovedlo. Naopak na druhé straně mají hosté několik dalších tutovek, ze kterých se ujmula jen střela střídajícího Hybšmana, který v 88.min. uzavírá konečný účet zápasu na 0:4 pro Měcholupy.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - L. Kašpar [-] , J. Pretzelmayer [-] (61. T. Kanta [-] ) , J. Šafránek [-] , J. Podráský [-] , O. Šup [-] , Z. Novák [-] , J. Křivánek [-] (46. T. Vlk [-] ) , S. Strejc [-] , S. Jarabica [-] , J. Peleška [-] (46. P. Lorenc [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Valečka [-] (21. P. Havlíček [-] ) , K. Čabrada [-] , D. Novák [-] , L. Majer [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-] (87. S. Kubík [-] ) , J. Duchek [-] , F. Bláha [-] , V. Kaas [-] (76. T. Javorský [-] ) , Z. Zadražil [-] (35. Z. Hybšman [-] )

ŽK: 9. P. Kodeš , 62. T. Kanta , 70. J. Podráský - 75. S. Bečka . ČK: 85. P. Lorenc - 85. S. Bečka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDA Miroslav - RŮTOVÁ Eva, ŠANTORA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích