Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Mochtína i nadále boduje a drží čtvrté místo


Branky


9

Na hraničním přechodě v Železné Rudě se utkali v zápase okresního přeboru tamní tým s nováček soutěže z Mochtína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas a čtyři branky.

Mochtínská rezerva nastoupila k zápasu bez několika opor (chyběli St. Jarabica, Ji. Podráský, T.Vlk, golman) a tak panovala v mužstvu obava, jak zápas dopadne. Za hosty se proto musel do brány postavit Tomáš Holiš, který předvedl výborný výkon, dále se do sestavy vrátil Luboš Kašpar a byl s O.Šupem oporou zadních řad, do útoku se posunul J. Šafránek, který svým hatrickem významně přispěl k cenné výhře. 

          Již v 1.minutě mohl Mochtín vyhrávat 1:0, ale svůj solo únik J.Pretzelmayer na domácího golmana v gol nepřetavil . Skore tak otevřel ve 13.minutě mladík Jan Šafránek, kterého do šance poslal přesnou přihrávkou Zd. Novák. Vzápětí mohl skore navýšit opět Jar. Pretzelmayer, ale z dobré pozice netrefil bránu a to byla veliká škoda, protože o 4. min. později vyslal přesnou střelu k tyči ze 25 m domácí kanonýr Loos - srovnává na 1:1. A ve 38.min. bylo ještě hůře! Rozhodčí nařizuje pro domácí pokutový kop (za nastřelení vlastní ruky při obranném odkopu J.Křivánka ), který proměňuje kapitán Greiner - Ž.Ruda vede 2:1. Ne však dlouho. Ve 40.min. uvolňuje J. Křivánek na pravé straně hřiště opět J.Šafránka a ten křížnou, přízemní střelou k pravé tyči znovu pokořuje domácího golmana Paštěku - srovnává na 2:2.

       

Mochtín je efektivní a cílí na vítězství

 I začátek druhého poločasu vyšel Mochtínu lépe. V 55. min. je v šanci opět J.Šafránek, ale domácí golman jeho zakončení chytá. O tři min. později vyhrává J.Šafránek hlavičkový souboj s domácím stoperem, posílá do šance J.Pretzelmayera a ten tentokráte nezaváhal. Šikovně přehodil golmana, dává důležitý gol na 2:3 pro Mochtín! Domácí se snaží, bojují, ale na svého soupeře to tentokráte nestačí. V 66. minutě navíc Zd. Novák přesnou přihrávkou uvolňuje opět J. Šafránka a ten elegantní patičkou zakončuje přesně - upravuje na 2:4, sám završuje svůj hatrick.!  Ž.Rudě patřil závěr utkání, ale obrana hostů držela pevně, bezchybně chytal i golman Holiš, skore se nezměnilo - Mochtín "B" veze domů tři cenné body.



Sestavy


FJ SRK Železná Ruda
V. Paštěka [-] - O. Novotný [-] , M. Kořán [-] , J. Kadlec ml. [-] , M. Loos [-] , P. Velacký [-] , F. Zelenka [-] , F. Brož [-] (46. F. Fencl [-] ) , K. Hach [-] , M. Gajdušek [-] (70. A. Štufka [-] ) , D. Greiner [-]

TJ Sokol Mochtín B
T. Holiš [-] - J. Kolář [-] (59. T. Kanta [-] ) , J. Křivánek [-] , S. Strejc [-] , L. Kašpar [-] , Z. Novák [-] , O. Šup [-] , J. Pretzelmayer [-] (75. J. Pavlík [-] ) , J. Peleška [-] , J. Šafránek [-] , P. Lorenc [-]

ŽK: 65. F. Zelenka , 93. J. Kadlec ml. - 76. P. Lorenc , 90. J. Křivánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - BALDA Jaroslav (N), ŠAFRÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra hostů

Řekl bych, že tenhle zápas nepřinese branek, ale domácí zápas nezvládnou a prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů