Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice jako první porazily nováčka soutěže!


Branky


18. Z. Novák , 72. J. Pretzelmayer - 4. M. Urban , 22. M. Urban , 32. R. Diviš , 40. M. Urban (p.) , 76. V. Slivoň , 86. J. Šlégl
9

Fotbalisté Dukly Janovice přerušili v sobotu 1.září 2018 úspěšnou sérii Mochtínské rezervy tří vítězství v řadě. Na mokrém a kluzkém terénu v Mochtíně vyhráli hosté z Janovic vysoko 2:6 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban řádil!

Mochtínské hřiště bylo po celonočním a celodenním dešti hodně podmáčené a tak to pořádně klouzalo, což stěžovala hráčům obou týmů pohyb a kvalitu hry to výrazně ovlivnilo. Kdo čekal další výhru nováčka soutěže z Mochtína, byl zklamán. Hosté šli do vedení již ve 4.minutě, když si vlastní gól vstřelil Jan Šafránek, který tečí hlavou poslal míč za záda brankáře Kodeše. - 0:1. Mochtín Náš tým mohl srovnat o sedm minut později, kdy utekl obráncům Dukly útočník Jaroslav Pretzelmayer, ale jeho zakončení šlo mimo branku. Ve 14.minutě se k šanci dostali i hosté. Po volném přímém kopu se málem prosadil Šlegl, kterého skvělým zákrokem vychytal Kodeš.  Vyrovnání na 1:1 se hráči Mochtína dočkali v 18.minutě, kdy se křižnou střelou k pravé tyči trefuje Zdeněk Novák. To však bylo z domácí strany v 1. poločase vše. Hosté byli lepší v kombinaci, vyhrávali osobní souboje a měli úspěšnou i koncovku. Již ve 23. minutě utaženou střelou ze 23 metrů zvýšil na 1:2 pro Duklu Miroslav Urban. Ve 31. minutě už hosté vedli o dvě branky, kdy se prosadili po brejkové situaci hostujícího Diviše j a na 1:4 z penalty (za faul) upravil do poločasu opět hostující Urban. 

Janovice si vítězství zkušeně pohlídaly

Rezerva Mochtína o přestávce udělala v sestavě tři změny, poněvadž chtěla s nepříznivým stavem něco udělat. Zlepšení nastalo, ale Janovice měly nahráno, hrály v pohodě, do velkých šancí Mochtín nepouštěly. Až v 72.min. se prosadil Jaroslav Pretzelmayer, který snížil na 2:4. V tomto momentu šli domácí do rizika a snažili se rychle vstřelit kontaktní branku, ta však nepřichází. Naopak, hostům se v 76. minutě povedl rychlý brejk, který zakončuje gólem zkušený a nestárnoucí Václav Slivoň, jehož gól na 2:5 byl rozhodující. Z podobného brejku pak Janovice ještě 4 minuty před koncem upravily Šleglem na konečných 2:6, a odvezly si tak ze hřiště nováčka soutěže všechny 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - S. Jarabica [-] (61. M. Blahník [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , J. Peleška [-] , J. Šafránek [-] , J. Podráský [-] , P. Lorenc [-] (69. T. Kanta [-] ) , T. Vlk [-] , S. Strejc [-] (46. J. Křivánek [-] ) , Z. Novák [-] (46. T. Velek [-] ) , O. Šup [-] (46. L. Kolárik [-] )

FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - J. Šlégl [-] , V. Špindler [-] (79. T. Suk [-] ) , M. Švůgr [-] (85. D. Kvapil [-] ) , J. Kotlan [-] (79. J. Hájek [-] ) , J. Macura [-] , P. Šveňha [-] , M. Urban [-] , R. Diviš [-] , J. Müller [-] (57. V. Slivoň [-] ) , V. Keřlík [-]

ŽK: 40. J. Šafránek , 52. L. Kolárik .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Javorský Josef - PAVLÍK Jaroslav (N), SEDLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Nováček z Mochtína si v okresu zatím skvěle vede a je stoprocentní a tak to zůstane i dál.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích