4:5p.
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva Chodského Újezdu s Úněšovem nabídla spoustu gólů i čtyři červené karty!


Branky


14. P. Pikl , 22. P. Pikl , 24. M. Samek , 72. M. Samek - 9. M. Lakó , 40. M. Mižár , 45. J. Mižár , 54. E. Eger
17

Doslova všechno měl zápas tabulkových sousedů Chodského Újezdu s Úněšovem! Diváci viděli hned osm gólů, několik obratů, penaltový rozstřel a také hned čtyři červené karty – po dvou na každé straně. Prémiový bod za výhru na penalty si nakonec odvezli domů hráči hostující Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté před přestávkou dohnali dvougólovou ztrátu

Už předzápasová očekávání hovořila o tom, že by souboj Chodského Újezdu s Úněšovem mohl nabídnout zajímavou přestřelku a tak se také stalo. Už v 9. minutě se ujali vedení hosté, o což se svou trefou postaral Martin Lakó. Poté však začal úřadovat domácí střelec Petr Pikl, jenž o pět minut později vyrovnal a ve 22. minutě už otáčel skóre na stranu Chodského Újezdu. Za další dvě minuty se navíc trefil také Maksym Samek a za stavu 3:1 to vypadalo pro domácí už hodně nadějně. Další příležitosti ovšem pochytal brankář Bouda a v závěru poločasu se opět nadechli i jeho spoluhráči. Ti si navíc dokázali pomoci standardními situacemi. Po jedné z nich se tak zapsal mezi střelce Marek Mižár a v závěrečné minutě úvodního dějství se po další prosadil kapitán Jakub Mižár – 3:3.

 

Kromě gólů padaly i červené karty

V 54. minutě hosté dokonce dokonali obrat, když se po nahrávce výborného Marka Mižára prosadil Erik Eger – 3:4. Stejný hráč pak mohl vedení Slavie i navýšit, ovšem nastřelil jen tyč již odkryté brány domácích. Hra se pak s přibývajícím časem také stále více přiostřovala.  Emoce naplno vybuchly dvacet minut před koncem, kdy se do konfliktu dostali hostující kapitán Jakub Mižár s domácím Viacheslavem Pryvrattskyim a oba hráči byli za hrubé nesportovní chování vykázáni do šaten. Krátce poté se domácí dočkali vyrovnání, podruhé v zápase se prosadil Maksym Samek a bylo to 4:4. V 78. minutě pak Martin Trejbal zasáhl do nohy hostujícího Daniela Randu, ten za to do soupeře strčil a také v tomto případě putovali oba hráči rovnou do šaten. Oba týmy tak zbylé minuty dohrávaly jen s devíti fotbalisty. V závěru duelu ještě mohli domácí rozhodnout, ale jejich gól nebyl uznán pro ofsajd.

Bouda vychytal dva domácí střelce

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal hostující brankář Jakub Bouda. Ten vychytal dva domácí střelce a Úněšov si tak domů odvezl dva body. Na Chodský Újezd zbyl jeden.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Utkaly se dva týmy, které se v tabulce nacházejí u sebe a to bylo na hřišti znát. Vyhrát chtěly oba týmy. Bylo to dramatické a také oboustranně tvrdé utkání. Soupeř se ujal vedení, ale my rychle otočili na 3:1 a vypadalo to, že si půjdeme pro výhru, ale soupeř se s tím nechtěl smířit a na konci prvního poločasu udeřil ze dvou standardních situací. Po změně stran se Úněšov dokonce dostal do vedení a chtěl zápas rozhodnout. My jsme se zase nechtěli s výsledkem smířit a tak se hodně přiostřilo. Hráči se často věnovali více soubojům než samotné hře, za což oprávněně padaly na obou stranách karty. Nám se nakonec podařilo vyrovnat a dokonce jsme mohli dát i vítězný gól, ale Pepík Pikl byl podle rozhodčího v ofsajdu. I bod ale bereme.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (trenér): Byl to přesně takový zápas, jaký jsme očekávali. Jízda nahoru – dolů, spousta gólů a karet. Nejprve jsme vedli 1:0, pak prohrávali 1:3. Otočili jsme na 4:3 a mohli dát i na 5:3, kdyby Erik Eger netrefil tyčku prázdné brány. Remíza 4:4 ale byla nakonec asi spravedlivá. Naštěstí jsme měli v bráně skvělého Jakuba Boudu, který i přes čtyři inkasované góly další čtyři chytil a v rozstřelu navíc chytil dvě penalty. Nebýt jeho a Marka Mižára, který asistoval u všech čtyř branek, bychom asi odjeli s prázdnou. Nutno ale říci, že zápas byl velice ovlivněn příjezdem pouze jednoho rozhodčího, který svými nepřesnými výroky způsobil, že se zápas dohrával bez čtyř hráčů a se spoustou žlutých karet. V žádném případě nechci omlouvat udělené červené karty, ale nechápu, že na takový zápas přijede pouze jeden rozhodčí a na zápas posledního s předposledním jedou tři. Není to bohužel poprvé, co se nám tohle stalo. Je třeba se nad tím zamyslet.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - L. Pikl ml. [-] (46. J. Zivčák [-] ) , J. Pikl [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Pikl [-] - L. Pikl st. [-] , T. Trejbal [-] , M. Samek [-] , J. Zivčák [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Hlous [-] , Z. Hlous [-] , M. Lakó [-] - E. Eger [-] , J. Mižár [-] - M. Meszáros [-] (5. J. Vacín [-] ) , J. Šebek [-] , D. Randa [-] , F. Kovařík [-] , M. Mižár [-]

ŽK: 8. L. Pikl st. , 18. P. Pikl , 44. M. Trejbal , 82. J. Pikl - 24. M. Lakó , 45. M. Mižár , 86. Z. Hlous . ČK: 71. V. Pryvrattskyi , 78. M. Trejbal - 71. J. Mižár , 78. D. Randa .
Hráči zápasu: P. Pikl - J. Bouda , M. Mižár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - OPAVA František (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Újezd je doma silný a navíc Úněšovu chybí klíčoví hráči.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích