0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá vydřela vítězství ve Stráži a zůstává druhá


Branky


17

Fotbalisté Bělé zvítězili ve Stráži 3:0 a domů si tak odvezli povinné tři body. Na pohled celkem jasný výsledek se ale zrodil až v závěrečné pětiminutovce zápasu, kdy hosté jistili svou výhru dvěma zásahy. Do té doby mohl na body stále myslet i předposlední tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas přeci jen nabídl jeden gól

Souboj předposledního s druhým začal poměrně opatrně. Domácí vsadili na obrannou taktiku s brejky a ani Bělá se zpočátku nikam nehnala. Několik slibných protiútoků Stráže zastavil ofsajd, v němž se většinou nacházel nejlepší domácí hráč David Vitoň a Bělá se přes obranu soupeře dostávala v podstatě jen prostřednictvím standardních situacích. Už to tedy vypadalo, že se do kabin půjde za bezgólového stavu, ale ve 41. minutě se favorizovaní hosté přeci jen prosadili. Ebenhöh odebral míč obránci soupeře a poslal do úniku Jaroslava Malého, který nabídnutou příležitost proměnil – 0:1.

Hosté jistili výsledek až v závěru

Do druhého poločasu hosté nastoupili o poznání klidnější a to bylo na obrazu hry vidět. Zvýšit skóre mohl Radim Ebenhöh, který po pravé straně prošel až před bránu, a když zjistil, že nemá komu přihrát, tak z úhlu zamířil do tyče svatyně soupeře. Domácí se začali nadechovat po hodině hry. To dokázali na pár minut Bělou zatlačit a hostující šestnáctkou prolétlo několik nebezpečných balónů, které ale nikdo z nabíhajících hráčů nedokázal usměrnit na místo určení. Hosté se poté vymanili a opět převzali kontrolu nad zápasem. Definitivní rozuzlení však přišlo až v posledních pěti minutách. Nejprve protlačil zblízka míč za brankovou čáru střídající Jiří Černý. Poté vysunul Malý Franka, jehož ještě vychytal brankář Novotný, ale o chvíli později opět Malý získal míč u postranní čáry a uličkou poslal do šance Martina Šinála, jenž nezaváhal a uzavřel skóre na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Nebylo to v žádném případě jednoduché. V kabině jsme si řekli, že všechno ne je to jenom v hlavě, a že až ty poslední dva zápasy ukážou, zda byl ten podzim úspěšný nebo neúspěšný. Řekli jsme si, že se do ničeho nepohrneme a počkáme, s čím začne soupeř. Začali tak, jak jsme od nich očekávali. Čekali na nás, spoléhali s brejky a vpředu v podstatě hráli jen na Vitoně. My jsme si v první půli téměř žádnou šanci nevytěžili, hrozili jsme prakticky jen ze standardek. Výjimkou byla jen situace, ze které jsme dali první gól. Na druhou stranu, oni neměli také nic. Proti jejich zatažené obraně jsme hromadu času odehráli s míčem na vlastní půlce a všechno nám dlouho trvalo. To jsme chtěli do druhé půle změnit. Řekli jsme si, že musíme všechno zrychlit a dá se říci, že jsme opravdu přebrali otěže zápasu. Měli jsme nějaké šance, ale nedali gól. Ty přišly až v závěru. Mezi 60. až 70. minutou jsme tam ještě za stavu 1:0 měli slabší chvilku, kdy nás soupeř zatlačil a několikrát zahrozili centrovanými balóny. Kdyby to tam spadlo, mohlo to být ještě všelijaké, ale naštěstí se tak nestalo.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Novotný [-] - D. Rubant [-] - D. Karban [-] , V. Svoboda [-] , K. Pták [-] , M. Jedlička [-] , B. Borys [-] , V. Hlaváč [-] , M. Hocmann [-] (56. L. Koubek [-] ) , D. Vitoň [-] (64. V. Borys [-] ) , O. Pták [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (83. J. Černý [-] ) , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Černý [-] (71. D. Häusler [-] ) , J. Malý [-] , V. Iščenko [-] , V. Braun [-] , L. Černý [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 28. V. Svoboda , 50. M. Hocmann , 63. D. Vitoň - 50. D. Frank , 57. M. Černý , 69. R. Ebenhöh , 79. J. Bočan .
Hráči zápasu: J. Bočan , J. Malý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - KRAUZ Jan, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:04

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že to tentokrát zvládneme. :)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů