2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 10:15

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá v souboji o první místo sesadila dosud stoprocentní Dlouhý Ujezd!


Branky


18

V souboji dvou nejlepších týmů dosavadního průběhu soutěže zdolala Bělá vedoucí Dlouhý Újezd 2:0 a vystřídala soupeře na čele tabulky. Domácí přitom do utkání nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, ale díky dvěma trefám Mikuláše Pustovojta ze závěrečné čtvrthodiny dosud stoprocentní Spartu nakonec zdolali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá dobře bránila a ještě si vytvořila největší šanci první půle

Druhá Bělá nastoupila do souboje s lídrem tabulky bez několika opor. Kouč Zavadil nemohl počítas s vykartovaným kapitánem Tomáškem, dalším distancovaným hráčem Frankem, s dlouhodobě zraněným Jarinou a také s nemocným kanonýrem Bořilem. Domácí tak nezvykle vsadili na jednoduchý fotbal s dlouhými nákopy dopředu. Dlouhý Újezd se proti dobře organizované defenzivě Bělé prosazoval jen těžko a největší šanci v úvodním dějství si tak připravili domácí. Bočan odebral na hranici velkého vápna míč obránci a předal ho volnému spoluhráči, který šel už sám na brankáře, ale z malého vápna přestřelil bránu.

V závěrečné čtvrthodině rozhodl Pustovojt

Po změně stran se hrál velmi podobný fotbal. Domácí dobře bránili a Sparta se nedostávala do vyložených šancí. To domácí z brejků naopak hrozili. Sám na brankáře postupoval Martin Černý, ale jeho lob skončil jen na tyči. Poté v podobné situaci netrefil bránu Malý. Pak ale přišla 76. minuta, kdy tečovaný centr Brauna po standardní situaci lízl obránce Sparty jen k Mikulášovi Pustovojtovi a ten otevřel skóre utkání. O tři minuty později pak Malý převzal po vhozeném autu míč, prošel s ním až do šestnáctky, kde trefil tyč, od niž se balón odrazil opět k Mikulášovi Pustovojtovi a ten zvýšil na 2:0. Hosté poté zcela otevřeli hru a ještě domácí zatlačili. Houdův výborný centr uklidil na zadní tyči do bezpečí Braun. Poté jeden z hostujících hráčů zahrál před odkrytou bránou míč hrudí vedle. V poslední šanci Dlouhého Újezdu pak domácí po rohu podržel skvělým zákrokem brankář Jarina. Bělá tak zvítězila 2:0, připravila soupeři první bodovou ztrátu v sezóně a posunula se tak na jeho úkor do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Nastoupili jsme v sestavě, ve které jsme upřímně ani nečekali, že bychom mohli bodovat. Před zápasem jsem říkal tomu torzu, co nastoupilo, že se musíme snažit dostat co nejméně gólů, což senám může na jaře hodit ve vzájemném zápase. Acházeli distancovaní Tomáše, Frank, dlouhodobě zraněný Jarina a nemocný Bořil. Nastoupil tak i Bočan, který nehrál snad půl roku Zvládl odehrát něco přes dvacet minut a musel střídat. Naštěstí jsemnáhodou chytili dorostence, který zrovna přijel domů a mohl tam nastoupit… Kluci se nakonec semkli do takového výkonu, že jsme vyhráli a ještě si troufám říci, že jsme měli více šancí než soupeř. Zápas to nebyl asi moc pohledný. My hráli antifotbal, omezili jsme se na nákopy dopředu. Přesto jsme mohli po poločase i vést. Soupeř si nevypracoval střelu na bránu, natož šanci. Hosté se zřejmě připravovali na Bořila, který nakonec nenastoupil a pak už to asi nechtěli měnit. O přestávce jsem hráčům říkal, že i 0:0 je dobrý výsledek a pokud to tak dopadne, tak na penalty zkusíme urvat druhý bod. Soupeř po změně stran pokračoval ve stejném trendu, jaký nastavil od začátku. My trefili tyč, měli další šanci a pak přišla 76. minuta, kdy jsme dali pro hosty asi sporný gól. Chvilku na to jsme zvýšili na 2:0. Soupeř poté na posledních deset minut přeházel sestavu, zatlačil nás a my měli i štěstí, že jsme neinkasovali.Rád bych vyzdvihl celé torzo, co do zápasu nastoupilo.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] , M. Černý [-] , V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] (89. R. Černý [-] ) , J. Bočan [-] (36. D. Häusler [-] ) , V. Iščenko [-] , J. Černý [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , R. Ebenhöh [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Gitta [-] (73. M. Stoklasa [-] ) , L. Zeman [-] (46. V. Kulíř [-] ) , M. Michl [-] (57. L. Gitta [-] ) , R. Mrenka [-] (89. T. Bizoň [-] ) , T. Janků [-] , P. Hána [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , L. Pernglan [-] , P. Houda [-]

ŽK: 54. V. Braun , 55. J. Černý , 90. J. Malý , 90. R. Černý - 23. L. Pernglan , 39. T. Janků , 65. P. Földeši , 66. M. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Pustovojt , M. Šinál .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 10:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 04:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:17
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů