Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bělé se točila gólová jedenáctka, odnesla to Koloveč


Branky


19

V Bělé nad Radbuzou byla o víkendu pouť a k dobré náladě výrazně přispěli také místní fotbalisté. Ti si totiž ve 4. kole 1.B třídy pohráli s Kolovčí, které nasázeli hned jedenáct gólů. Čtyři z nich vstřelil Miroslav Bořil, další tři pak přidal střídající mladíček Martin Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bořil stihl hattrick už v prvním poločase

V Bělé v sobotu panovala slavnostní nálada. Probíhala zde tradiční pouť, místní fotbalisty navíc čekala domácí premiéra v letošní sezóně a i proto si našly cestu na stadion hned dvě stovky natěšených fanoušků. A domácí fotbalisté jim poprvé udělali radost hned ve 2. minutě, kdy otevřel skóre utkání Miroslav Bořil. Kolovečtí se pak ještě snažili hrát, vytvořili si i několik náznaků příležitostí, ale v 17. minutě inkasovali z kopačky Pavla Jariny a poté, co ve 36. minutě zvýšil Vladimír Iščenko už na 3:0, existovalo na trávníku už jen jedno mužstvo. Do poločasu se tak celek Startu prosadil ještě dvakrát. V rozmezí jediné minuty dokonal hattrick Miroslav Bořil a na světě byl pověstný bůr.

Brankostroj pokračoval, v závěru ho uzavřel hattrickem mladíček Černý

Kanonáda Bělé pokračovala i po přestávce. Nejprve se počtvrté v zápase trefil Miroslav Bořil a v 53. minutě zvyšoval Martin Šinál už na 7:0. Domácí poté poslali na trávník mladíky Martina Černého a Ebenhöha a jejich brankostroj se na dvacet minut zastavil. Střídající Černý navíc svým faulem daroval Kolovči penaltu, kterou však zkušený Duchoň neproměnil. V 73. minutě se tak znovu radovali domácí, jejichž osmou trefu zařídil Jaroslav Malý. A závěrečná desetiminutovka pak již patřila osmnáctiletému dorostenci Martinovi Černému. Ten totiž po lahůdkových přihrávkách svých spoluhráčů stačil dokonce zkompletovat čistý hattrick! Bělá tak deklasovala Koloveč 11:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Bylo to hodně jednoznačné. V první půli se ještě soupeř snažil, měli snahu nás trošku pozlobit, ale druhý poločas už byl z jejich strany na ručník. Až nás to překvapilo. Loni nás v podstatě nepustili do A třídy, na jaře jsme tam prohráli na penalty. Museli jsme se převlékat nahoře na umělce, protože nám předělávají kabiny a do toho tu byla pouť. Takže jsme měli trošku obavu, že mužstvo nebude na zápas správně naladěno. Přišli ale lidi a navíc jsme jim chtěli vrátit tu jarní porážku, takže podle toho jsme do toho nastoupili. Vyzdvihl bych mladého Martina Černého, který přišel na hřiště ve druhé půli. Nejprve sice zavinil penaltu, ale pak byl tam, kde měl být. Ocenil bych i hráče, kteří místo, aby sami dali gól, tak mu to ještě předložili a on se třikrát trefil.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] (55. M. Černý [-] ) , M. Pustovojt [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , M. Šinál [-] (58. R. Ebenhöh [-] ) , M. Bořil [-] (82. R. Černý [-] )

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Pap [-] , C. Danescu [-] , M. Duchoň [-] (71. M. Pluhař [-] ) , R. Denk [-] , M. Sušický [-] , L. Kněz [-] (77. T. Lucák [-] ) , L. Kruml [-] , M. Záhrobský [-] , T. Mastný [-] , L. Chval [-]

ŽK: 78. T. Mastný .
Hráči zápasu: M. Bořil , M. Černý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šimek Luboš - VELÍŠEK Jiří, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Bělá je favoritem soutěže jasná výhra Bělé 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích