Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd řádil na hřišti nováčka a zůstává suverénní


Branky


52. T. Vítek (p.) , 89. T. Vítek - 5. P. Földeši , 7. M. Dvořák , 13. T. Janků , 22. P. Bláha (vl.) , 30. P. Földeši , 31. R. Mrenka , 58. P. Hána , 83. P. Földeši
23

Fotbalisty Dlouhého Újezdu zastihl úvod soutěže ve výborné formě. Sparta tentokrát řádila na hřišti nováčka z Krchlebů, odkud si odvezla vysokou výhru 8:2. Hattrickem se blýskl Petr Földeši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta od začátku dominovala

Nováčka z Krchlebů čekal těžký soupeř, kterým byla Sparta z Dlouhého Újezdu. A hosté své kvality ukazovali od samého začátku. Skóre utkání tak otevřel hned v 5. minutě Petr Földeši a o pouhé dvě minuty později se trefil také Martin Dvořák. Ve 13. minutě to bylo po zásahu Tomáše Janků už 0:3 a všem na stadionu začalo být jasné, že se rodí debakl. Tím spíše, když si o něco později ještě srazil míč do vlastní sítě Petr Bláha. Do přestávky se pak ještě podruhé v utkání prosadil Petr Földeši a minutu po něm také René Mrenka – 0:6.

Vítek dvěma góly mírnil debakl

Po změně stran hosté přeci jen trochu polevili a do hry se tak trochu dostali i fotbalisté Krchlebů. Nejprve snížil z pokutového kopu Tomáš Vítek a v 54. minutě byl navíc vyloučen hostující Ladislav Zeman. V 58. minutě přesto zvýšil na 1:7 Ladislav Zeman, ale pak se brankostroj na delší dobu zastavil. Další góly pak padly až v závěru. Nejprve zkompletoval hattrick Petr Földeši a v 89. minutě uzavřel skóre na konečných 2:8 Tomáš Vítek.

 

Dlouhý Újezd zůstává i po třech kolech stoprocentní a s impozantním skóre 18:3 vede tabulku. Krchleby zůstávají na jednom bodu.



Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - J. Krutina [-] (77. L. Sekereš [-] ) , T. Krejčí [-] (46. M. Doležal [-] ) , K. Bláha [-] , M. Kolář [-] , T. Vítek [-] , P. Bláha [-] , F. Geiger [-] , M. Gabriel [-] , P. Farkaš [-] , V. Všechovský [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , R. Mrenka [-] (55. M. Michl [-] ) , T. Bizoň [-] , P. Hána [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , L. Pernglan [-] , V. Kulíř [-] , T. Janků [-] (67. A. Chyzhykov [-] ) , P. Houda [-] (73. J. Synek [-] )

ŽK: 38. V. Všechovský , 61. M. Gabriel , 84. M. Kolář - 24. V. Kulíř , 36. L. Zeman . ČK: 54. L. Zeman .
Hráči zápasu: T. Vítek - P. Földeši .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HÁLEK Pavol, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů