2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby sahaly proti Postřekovu po třech bodech, nakonec se musely spokojit s jedním


Branky


18

Nováček z Krchleb držel ještě v nastaveném čase duelu s Postřekovem vedení 2:1. Pak ale srovnal David Vavřík a penalty už lépe zvládl hostující tým, který si tak zajistil bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček začal lépe, hosté srovnali gólem do šatny

Domácí se od začátku snažili využít menších rozměrů hřiště. Soupeře tak zaskočily přímočarou hrou a především aktivním napadáním, kterým narušovali postřekovskou rozehrávku. Za svůj výkon byly Krchleby odměněny ve 27. minutě, kdy se po faulu v blízkosti šestnáctky postavil k exekuci přímého kopu Marek Gabriel, který zamířil přesně. Hosté se probudili až krátce až s blížícím se koncem poločasu a Lukáš Svoboda v jeho předposlední minutě vyrovnal na 1:1 poté, co dorazil do brány brankářem vyražený míč po standardní situaci.

Gabriel se podruhé trefil z přímého kopu, v nastavení domácím sebral výhru Vavřík

Druhé dějství ale začali lépe opět domácí. Marek Gabriel opět ukázal, že standardní situace jsou jeho doména a další krásnou ranou vrátil svému týmu vedení. Poté se Krchleby zatáhly do obrany a hrál především Postřekov. Hosté tak sice většinu času drželi míč na kopačkách, ale na malém hřišti se proti dobře bránícímu soupeři do šancí prakticky nedostávali. V závěru se už zdálo, že nováček soutěže těsné vedení udrží. Ve třetí minutě nastavení se však z první opřel do balónu David Vavřík a jeho lob zapadl až za záda gólmana Kasla - 2:2.

Hosté se v penaltách nemýlili

O vítězi tak musely rozhodnout až penalty. A jelikož se trefilo všech pět hostujících exekutorů, brali druhý bod fotbalisté Postřekova.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Zajížděli jsme na hřiště nováčka, který postoupil do soutěže z Okresního přeboru, ale i tak jsme tušili, co nás čeká. Připravovali jsme se na to, ale průběh prvního poločasu tomu neodpovídal. Mají tam docela malé hřiště, což pro nás byl problém. Hrají jednoduchý fotbal s nakopávanými míči za obranu a rychlým dobíháním. Vyloženou šanci si z toho nevytvořili, ale my jsme se měli problém dostat do hry. Chtěli jsme hrát kombinační fotbal po zemi, ale oni nás na malém hřišti rychle napadali a tím nám znemožňovali rozehrávku. Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že to fyzicky nevydrží, protože toho hodně naběhali. To se i potvrdilo. Od gólu soupeře na 2:1 jsme drželi většinu času míč pod kontrolou, hráli na jejich polovině. Oni bránili v 8-9 lidech na šestnáctce a my se nemohli dostat do zakončení. Oni na tom malém hřišti dobře bránili a my neměli možnost průnikové přihrávky, abychom se tam dostali k náběhu. V úplném závěru už David Vavřík nevěděl v šestnáctce, co s míčem, tak to ze vzduchu lobnul a naštěstí to zapadlo za brankáře. Penalty rád nemám, ale druhý bod byl ve hře a nám se ho podařilo získat.



Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - T. Krejčí [-] (68. M. Doležal [-] ) , T. Vítek [-] , P. Bláha [-] , T. Ježek [-] (87. M. Kolář [-] ) , F. Geiger [-] , M. Gabriel [-] , P. Farkaš [-] , V. Všechovský [-] , M. Doležal [-] , F. Roth [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - L. Klukan [-] (79. I. Gusacov [-] ) , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , L. Svoboda [-] , D. Vavřík [-] , M. Blacký [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] (41. A. Polák [-] ) , D. Steinberger [-]

ŽK: 26. J. Němec , 32. D. Steinberger , 79. F. Kreuz .
Hráči zápasu: M. Gabriel - J. Závodný , V. Cibotaru .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kříž Lukáš - LIŠKUTÍN Antonín, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tipnu kříž

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích