2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlovská rezerva zdolala Vyšší Brod


Branky


10

Utkání Krumlova a Vyššího Brodu ovlivnil nízký počet hráčů na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Hosté do utkání nastoupili pouze v deseti lidech, domácích hráčů také nebylo zrovna hodně, a tak bylo jasné, že se v úmorném vedru nebude hrát fotbal ve vysokém tempu a hráči spíše pohybem šetřili. Hosté i v deseti byli od začátku utkání aktivnější, měli častěji míč na kopačkách a jejich převaha vyústila v 8. minutě ve vedoucí branku. Tečovaná střela Jana Syrovátky se dostala přesné do místa, kde stál Richard Bartoň mladší, který neměl problém překonat strážce domácí svatyně Švece. Inkasovaná branka domácí hráče probudila a hra se vyrovnala. Domácí začali nakopávat dlouhé balóny za obranu Vyššího Brodu. V 18. minutě po jednom z dlouhých nákopů se střelou na zadní tyč prosadil Radek Lukeš a bylo vyrovnáno. Ve 20. minutě dorazil hostům jedenáctý hráč a hrálo se v plném počtu na obou stranách. Po vyrovnání nechtěl ani jeden z týmů inkasovat branku a pustit soupeře do vedení. Tempo hry bylo pomalé a bylo k vidění mnoho nepřesností. Jediné, co stojí za zaznamenání je několik standardních situací na obou stranách hřiště, ale k výraznějšímu ohrožení branky nedošlo ani na jedné straně. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Slavoj dal gól, Dynamo neproměnilo šance

Druhý poločas začal náporem hostujícího mužstva a domácí hráči spoléhali pouze na rychlé protiútoky. V 51. minutě se do brejku dostal Milan Musil, ve vápně kličkou oklamal bránícího Poláčka mladšího a vystřelil. Jeho střela šla zřejmě mimo, ale do branky za Čížkova záda si ji nešťastně srazil matador Poštulka. Hosty inkasovaná branka nepoložila a nadále tlačili domácí. Doslova je zamkli na jejich polovině hřiště. Snaha hráčů Vyššího Brodu až příliš často končila zkaženou finální přihrávkou nebo nepřesným zakončením. Domácí se občas snažili o rychlý protiútok, ale i je zabrzdily nepřesnosti. Téměř celý druhý poločas se hrál jen na domácí branku a tlak Vyššího Brodu sílil. V 80. minutě byl agilní Pěnčík faulovaný a rozhodčí ukázal na penaltu. Po poradě s domácím pomezním však k nevoli hostů nařídil pouze přímý kop na hranici pokutového území. Podle hostů byl zákrok dva metry ve vápně. Následný přímý kop poslal Pěnčík do středu branky a domácí brankář Švec střelu vyrazil. Do dalších šancí se hosté již dostat nedokázali. Body tak zůstali v Krumlově.



Ohlasy k zápasu



FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Derniéra se mi bohužel nepovedla i když jsem si to moc přál. Bohužel když nedáme branku ani z těch nejvyloženějších šancí, nemůžeme uspět. Šancí jsme měli prakticky na dvě utkání. Domácí jsme ve druhé půli jasně přehráli, ale prostě dnes nebylo přáno. Chyběl klid na kopačkách, ale hlavně myšlenka ve finální fázi. Hráči si musí uvědomit, že tohle všechno přichází s tréninkem. Pokud hráč netrénuje, nemá herní návyky a ztrácí i klid v zakončení, ve zpracování balonu, v přesnosti přihrávky atd. Já teď odcházím za novou výzvou, ale doufám, že z vyšebrodského fotbalu nezmizím úplně. Klukům budu samozřejmě přát a doufat, že se najdou lidé, kteří to tu pozvednou. A ještě se chci zmínit o situaci z 80. minuty. Je neuvěřitelné, že tak zkušený rozhodčí, jako je pan Holub pískne penaltu, když i já na 70 metrů jsem viděl že to je ve vápně a po poradě s určitě nestranným domácím pomezním penaltu odvolá a nařídí přímý kop. Kdyby byl pomezní delegovaný, neřeknu ani slovo, ale v pralese by pomezák do takovýchto situací neměl vůbec zasahovat. Nicméně pan rozhodčí nám toto utkání neprohrál, prohráli jsme si to sami svou žalostnou koncovkou.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - J. Toman [-] , M. Šimek [-] - Z. Toman [-] , Z. Doubek [-] , M. Toman [-] , M. Musil [-] - M. Brož [-] , M. Elfmark [-] - A. Krák [-] , K. Šťastný [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
V. Čížek [-] - V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , J. Rohlík [-] , J. Syrovátka [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-] , R. Bartoň ml. [-]

ŽK: 27. R. Lukeš , 90. A. Krák .
Hráči zápasu: M. Musil , R. Lukeš - J. Rohlík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Holub Jaroslav - ŠVÁB Zdeněk (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Kluci z Brodu mají problémy se sestavou,ale věřím, že se hrající trenér Johy (Tomáš Račák) a Rohlíček (Jan Rohlík) rozloučí vítězně a v letní přípravě už se na ně u nás těším.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza