Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod v deseti zdolal Novou Ves-Brloh


Branky


14

Vyhrocený zápas dvou týmů ze špičky tabulky skončil těsným vítězstvím domácích a jedním vyloučeným hráčem na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšší Brod trestal laxnost hostů

Domácí Dynamo mělo opět problémy se složením sestavy a hrající trenér Račák měl před zápasem v dispozici pouze osm hráčů. Povolal proto dlouhou dobu nehrající Velfla s Procháskou. Od úvodního hvizdu se hrálo za mírné optické převahy hostující mužstva, která však díky velkému množství nepřesností k ohrožení domácí branky nevedla. Skóre zápasu se poprvé změnilo v 19. minutě, kdy po parádním centru Račáka napálil z první míč do sítě domácí kanonýr Michal Pěnčík. V oslabení bojující domácí tým bojoval, co mu síly stačili a hosté byli nadále nepřesní a hráli lehkovážně. Trest za lehkovážnost hostů přišel ve 36. minutě. Obránce Kříž chybně rozehrál, jeho pomalou a nepřesnou přihrávku vystihnul Tomáš Račák, zbavil se obránce a střelou na vzdálenější tyč nedal Vosejpkovi šanci. Ve 41. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji. Na centr Pěnčíka si naběhl Tomáš Dibďák a se štěstím uklidil míč do sítě, 3:0. Těsně před koncem prvního poločasu ve 45. minutě snížil po přesném centru Smieška na přední tyči nehlídaný Ondřej Švarc na 1:3, čímž určil poločasové skóre.

Dramatický průběh a nervy na pochodu

Hosté do druhého poločasu vystřídali gólmany. Vosejpku nahradil Černý. Druhá polovina utkání začala náporem hostů. Domácí obrana zpočátku odolávala tlaku soupeře, ale postupně jí začaly docházet síly. V 64. minutě centroval z pravé strany Smieško, míč propadnul na zadní tyč, kde byl nehlídaný Milan Jamrich, který pohodlně snížil na 2:3 z pohledu hostů. V 75. minutě bylo skóre srovnané. Anderle vyslal přihrávku za obranu, na kterou si naběhnul Jan Pouzar, který obstřelil domácího brankáře, 3:3. Domácí se však nevzdali a hned po rozehrávce rozjeli bleskovou akci po křídle. Dibďák přistrčil balón k Janu Rohlíkovi, který si udělal prostor ke střele a nádherně se trefil do levého horního rohu branky. O chvíli později mohl opařeným hostům zasadit rozhodující úder Račák, ale jeho střelu mířící do brány dokázal na poslední chvíli hostující brankář Černý skvěle vytěsnit nad břevno. Hosté měli snahu zápas alespoň vyrovnat, ale jejich útoky zastavil několikrát offside. Některá odmávaná postavení mimo hru byla hraniční. Domácí, vědomi si těsného náskoku, při přerušení hry nikam nepospíchali. V 87. minutě dostal Račák přihrávku do úniku, zbavil se obránce a postupoval sám na brankáře. Jeho únik zastavil tvrdým zákrokem hostující Kříž. Domácí kapitán neudržel nervy na uzdě a do hostujícího Kříže vrazil a byl vyloučen. Červenou kartu obdržel po druhé žluté kartě i faulující hráč hostů. Emocemi ovlivněný závěr utkání už domácí ubránili a berou 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Když už se nesejdeme na domácí zápas, je nás 8 a já musím horko těžko shánět a přemlouvat lidi, je to smutný osud vyšebrodského fotbalu. Do toho jsem se nechal ještě vyloučit, ale nelituji toho, lituji spíše, že jsem Křížovi nedal pěstí, protože tohle jsou zákroky hodné řezníka a totálního vypatlance. Jako každý týden mě čekají pracovní povinnosti, což s oteklým kolenem nevím, jak zvládnu, ale to asi Kříže netrápí, když si dovolí takovou prasárnu. Jen mě zaráží, že rozhodčí Kemény mě ukáže rovnou červenou a Kříže vyloučí po druhé žluté, neuvěřitelné. Jinak rozhodčí zápas nezvládl, ale víc to rozebírat nebudu. Vyhráli jsme zaslouženě, hosté předvedli jen diskuze a prasárny, jejich záměr byl evidentní. Já děkuji těm 9 statečným, kteří zápas dobojovali. Vyhráli jsme zaslouženě i v oslabení jsme byli lepší, fotbalovější. Zápas v Přídolí povedu jen z lavičky, ale jedeme si pro 3 body. Snad nás bude víc a hlavně mladí si uvědomí, že bez nich tady příští rok nebude s kým hrát.

FK Nová Ves - Brloh
Jiří Anderle st. - trenér: Soupeře jsme již v průběhu rozcvičky podcenili. Bohužel to pokračovalo až do stavu 3:0. Hráli jsme opravdu špatně. Po zlepšené hře se nám podařilo vyrovnat. Poté jsme po další naší chybě ale opět inkasovali. Potom soupeř hru kouskoval, že se nedalo hrát. Po takových hrubých chybách se zápas vyhrát nedá.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , D. Poláček [-] , D. Velfl [-] , P. Prochaska [-] , D. Poláček [-] , R. Bartoň ml. [-]

FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - J. Šusta [-] , D. Kříž [-] , O. Švarc [-] , P. Cába [-] , J. Anderle ml. [-] - M. Jamrich [-] , L. Veverka [-] , J. Pouzar [-] , S. Smieško [-] - V. Loucký [-]

ŽK: 52. D. Velfl , 70. P. Prochaska - 52. N. Frühbauer , 58. D. Kříž , 66. J. Pouzar , 90. M. Jamrich . ČK: 87. T. Račák - 87. D. Kříž .
Hráči zápasu: P. Prochaska - S. Smieško .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - PROCHASKA Petr (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jakub Cifreund
Tip experta: výhra domácích

Další zápas, kde bude rozhodovat domácí prostředí. Vyšší Brod to doma umí. Nicméně Nová Ves má jaře dobré výsledky. Přesto tady věřím domácím a vyhrají v základní hrací době minimálně o gól. Tipuji 3:1.

Tip: výhra domácích