2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov těsně zvítězil nad oslabeným Vyšším Brodem.


Branky


16

Fotbalisté TJ Sokola Kájov zdolali na svém hřišti v přímém souboji o třetí místo FK Dynamo Vyšší Brod, které přijelo pouze s deseti hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům dvakrát pomohla branková konstrukce

Jak již minulý týden po utkání hostující hrající trenér Tomáš Račák předpovídal nedostatek hráčů, tak se také stalo a Vyšší Brod nastoupil v Kájově pouze s deseti muži. Od úvodního hvizdu tedy byla převaha na straně domácího mužstva. V první velké šanci se ocitnul domácí matador Němec, který po závaru ve velkém vápně trefil tyč Šestákovi branky. Strážce hostující branky Šesták byl jasným mužem prvního poločasu. Postupně zlikvidoval šance bratrů Didkivských i bombu Schönkypla. Hosté dobře bránili a navíc se dostávali i do nebezpečných protiútoků. Po jedné rychlé protiakci se Vyšší Brod dostal do zajímavé příležitosti. Po přihrávce Pěnčíka, však Račák vypálil těsně vedle. Kájovští fotbalisté se nadále snažili využít početní převahy a najít skuliny v hostující obraně, která však pracovala spolehlivě. Domácí se proto stále častěji uchylovali ke střelbě z větší vzdálenosti. Jednu takovou ránu vyslal Novotný, střelu tečoval bránící Račák mimo dosah brankáře. Naštěstí pro hosty skončil balón na tyči jejich branky. Hosté se na konci poločasu dostali znovu do rychlého protiútoku, který táhnul agilní Pěnčík, opět přenechal míč Račákovi, který vysoko přestřelil. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

S kapkami deště přišly i góly

Při nástupu hráčů do druhé půle se změnilo počasí a trávník začal skrápět déšť. Průběh hry se takřka nezměnil. Domácí hráli častěji s míčem na kopačkách, ale i hosté se snažili hrát fotbal. První gólový moment utkání přišel v 52. minutě. Z pravé strany odcentroval střídající Holienčin, míč propadnul na zadní tyč ke Kolajovi a Luigi Kolaj již neměl problém otevřít skóre. Hosté měli po inkasované brance několik slibných protiútoků, které však končili vždy ještě před vápnem buď nepřesnou finální přihrávkou, nebo nepřesnou střelou. V 76. minutě nacentroval z pravé strany Novotný, na zadní tyči stál Ondřej Maršál a ten hlavou dopravil míč do sítě, 2:0 pro Kájov. Druhá inkasovaná branka hosty nepoložila a za 3 minuty bylo skóre opět pouze o jeden gól. Střela Pěnčíka mířila pouze do tyče, ale k dorážce se dostal Tomáš Dibďák, který doslova dotlačil merunu za čáru domácí branky a vykřesal pro hosty jiskru naděje. Dibďákova branka zcela změnila průběh utkání. Začala se hrát otevřená partie, kde se hra přelévala z jedné strany na druhou. Žádná z akcí však nebyla zakončena přesně. Domácí tým tak bere všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Soupeř na to, že hrál o deseti, hrál velice dobře takticky a dělal nám velké problémy. Naopak my jsme se trápili a vítězství jsme si protrpěli.

FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Jelo nás deset, takže jsem měl obavu, aby z toho nebyla ostuda. Nakonec se tady dalo i bodovat. Škoda, že jsme nedotáhli do úspěšného konce nějaký ten brejk, při troše klidu jsme se mohli prosadit. Jen já sám jsem měl dvě střely, které jsem měl řešit mnohem lépe. Domácí měli sice častěji míč na kopačkách, ale i my jsme chtěli být nebezpeční a hrát fotbal. Myslím, že se nám to dařilo a ostudu jsme tu neudělali. Chtěl bych celý tým pochválit, tohle byl po dlouhé době odmakaný zápas, asi budeme muset hrát pořád v deseti lidech. Vyzdvihnu brankáře Šestáka, který dnes předvedl to, na co má a doufám, že si to přenese i do dalších utkání. Vidět domácí borce, kteří se posledních 5 minut báli o výsledek, mě hřálo u srdce. Já doufám, že stejné nasazení a bojovnost si přeneseme i do zápasu s Novou Vsí a získáme 3 body, protože doma je to povinnost. Domácím gratuluji ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - J. Němec [-] , J. Petřík [-] - I. Didkivský [-] , A. Novotný [-] , P. Schönkypl [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - J. Peťule [-] , L. Kolaj [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , D. Poláček [-] , R. Bartoň ml. [-]

ŽK: 25. J. Čer .
Hráči zápasu: P. Schönkypl , L. Kolaj - J. Šesták , M. Pěnčík .
Místo: Kájov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŽILAVÝ Vladislav (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů z vrcholu tabulky. Po minulém vyjádření trenéra hostů, o nedostatečném počtu hráčů, si tipnu výhru domácích, kteří využijí výhodu domácího hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích