1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Hraničář Malonty vybojoval tři body ve Vyšším Brodu


Branky


15

Vyšší Brod přivítal Malonty a v případě výhry se domácí mohli posunout před svého soupeře a Kájov, který měl toto kolo volno, na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili skóre

Za chladného a deštivého počasí se domácí výběr, jak už je na jaře zvykem, sešel v nízkém počtu. Jeden z mála střídajících hráčů se navíc musel ujmout praporku. Zápas začal opatrně z obou stran, ale na vstřelenou branku se nečekalo příliš dlouho. V 10. minutě rozehrál nečekaně standardní situaci Račák. Svou pobídkou našel Tomáše Dibďáka, který se štěstím propálil hostujícího gólmana Bílého, 1:0. Vedoucí branka domácí mužstvo povzbudila a hosté se pouze bránili. Dvakrát se ve slibné příležitosti zjevil Pěnčík, ale nedostál pověsti kanonýra a obě jeho slabé střely minuly hostující branku. Hosté se poté začali pomalu osmělovat a přebírat otěže zápasu. Vyrovnání přišlo ve 24. minutě. Na centrovaný míč naskakoval jediný hráč Malont mezí třemi domácími hráči, do souboje se ještě nepochopitelně přimotal domácí brankář Šesták, který nešikovně fauloval a následoval pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Milan Sycha. Po vyrovnávací brance se vyrovnal i boj na hřišti. Na promáčeném terénu nebylo pro technické kousky a kombinační hru příliš místa. Domácí se dožadovali odpískání penalty po pádu Pěnčíka ve vápně, píšťalka sudího však zůstala němá. V další šanci Vyššího Brodu se objevil Račák. Jeho bomba však letěla těsně nad břevno. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, přišla obrovská chyba domácích ve vlastním vápně, po které Šesták zázračně zlikvidoval dělovku Kouby, ale na dorážku Ondřeje Zdobnického do prázdné branky už neměl nárok.

Červená karta otupila domácí tlak

Do druhého poločasu nastoupili domácí s touhou minimálně po vyrovnání. Hostující obrana však byla pevná a nenechávala hráčům Vyššího Brodu prostor k vytvoření brankových příležitostí. Malontskou obranu skvěle dirigoval Krátký. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Do jednoho se dostával Milan Sycha v 73. minutě, domácí Poštulka však ve skluzu fauloval. Protože byl posledním hráčem svého mužstva, tak rozhodčí správně vytáhnul červenou kartu. V 80. minutě se dožadovali udělení červené karty i pro hráče Malont Zdobnického. Sudí zde situaci vyhodnotil pouze na kartu barvy žluté. Malonty již zbytek utkání v poklidu ubránili a odvezli si všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Věděl jsem, že nás nečeká nic lehkého a to se taky i díky terénu potvrdilo. Zápasu by zřejmě slušela více remíza, ale hosté přece jen o ten gól chtěli víc, byli důraznější, agresivnější a proto slaví 3 body. Navíc jsme přišli o dalšího hráče. Už takhle se horko těžko scházíme, proto vůbec nevím s čím do Kájova pojedeme. Pokud bych se měl vyjádřit k výkonu rozhodčího, tak červená pro Poštulku ano, ale červenou měl dostat i Zdobnický. Ty zákroky byly stejně nebezpečné, ten hostující možná i horší. A pan Komzák by se měl zamyslet nad svým chováním. Arogantnějšího rozhodčího jsem za život nepoznal, navíc když minimálně půlka hráčů na hřišti mu mohla dělat tátu. Každopádně rozhodčí nám to neprohrál. Hostům gratuluji ke třem bodům.

TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai - trenér: Bylo to hodně bojovné utkání. Na koukání to asi moc nebylo. Bylo to vydřené vítězství a za tři body jsem rád.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , V. Čížek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , J. Kubát [-] , M. Sycha [-] , R. Krátký [-] , M. Vančura [-] , J. Barták [-] , O. Zdobnický [-]

ŽK: 26. D. Poláček , 69. J. Rohlík , 85. V. Syrovátka - 38. M. Kouba , 50. M. Sycha , 60. R. Krátký , 80. O. Zdobnický . ČK: 73. P. Poštulka .
Hráči zápasu: J. Kohout - R. Krátký , M. Sycha .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - PROCHASKA Petr (N), MRZENA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Jan Petřík
Tip experta: remíza

Oba dva týmy potvrdí svou kvalitu ze špičky tabulky a přestřelka skončí remízou.

Tip: výhra domácích