J. Zeman 66.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod uhrál v Křemži bod i v deseti


Branky


14

V bojovném utkání rozhodly pokutové kopy o bodu navíc pro domácí. Hosté hráli celý zápas v deseti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

Hostující tým přijel k utkání pouze v deseti mužích. Ani domácí neměli příliš hráčů do hry. Limitovaly je chybějící opory Novotný, Snížek a Filip. Do hry tak musel zasáhnout i trenér Křemže, který se bohužel ve 20. minutě zranil. Domácím tudíž zůstali na prostřídávání pouze 2 hráči. V celém poločase se hrálo opatrně, převážně mezi vápny. Domácí hráli pouze dlouhé nakopávané balóny a hosté se snažili vycházet ze zabezpečené obrany do rychlých protiútoků. V první šanci utkání se dostal hostující Dibďák, obešel na polovině hřiště dva protihráče a řítil se sám na branku soupeře. Bohužel pro hosty se sám vyhnal z lepšího střeleckého úhlu a branku přestřelil. Domácí zahrozili přímým kopem matadora Kočera, jehož pokus šel výrazně vedle Šestákovi branky. V další šanci se objevil hostující kanonýr Pěnčík, ale stejně jako jeho spoluhráč Dibďák mířil příliš vysoko. Po dalším přímém kopu Kočera se hostující obránci nedohodli s brankářem a míč jen těsně minul levou tyč. V další zajímavé situaci se objevili hosté, kterým vyšel rychlý protiútok. Poláček mladší postupoval sám a rozhodnul se pro střelu, proti které se vyznamenal domácí gólman.

Hosté i v deseti útočili na výhru

Druhý poločas začal stejně opatrně jako ten první. Domácí opět nakopávali balóny a hosté se snažili hrát po zemi s míčem u nohy. Dlouho se nezrodila ani žádná větší šance. Až v 66. minutě, kdy nejprve hosté zbytečně ztratili před vlastním vápnem míč, z čehož vznikl rohový kop. Na centr vystoupal nejvýše domácí Josef Zeman a nedal hostujícímu gólmanovi šanci, 1:0. Hosty inkasovaná branka nepoložila a za 3 minuty bylo srovnáno. Dibďákův přetažený rohový kop si našel zkušený Vít Syrovátka a hlavou vyrovnal. Hosté po vyrovnání zcela převzali otěže zápasu. Dibďák a Pěnčík nastřelili pouze tyčky domácí svatyně. Kohoutovu střelu zase vykopnul obránce z brankové čáry. Do konce zápasu se tak skóre již nepohnulo a šlo se na penalty.

Bod navíc pro domácí

Druhý bod za výhru ve střelbě pokutových kopů si připsali do tabulky domácí, protože hned tři hostující exekutoři penaltu neproměnili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: Vyšší Brod přijel s deseti hráči, ale odehrál svou hru. Nedokázali jsme se prosadit přes zkušenou obranu Vyššího Brodu a vstřelili pouze jeden gól, pak obratem Vyšší Brod srovnal. Při penaltách nás podržel brankář a tím jsme získali bod navíc.

FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Do Křemže jsme jeli opět v deseti lidech, na zápasy ven už to asi bude tradice, ale do hlav hráčům nevidím. I v deseti si myslím, že jsme tady dva body ztratili. Domácí se snažili hrát jednoduše, prakticky rezignují na nějakou kombinaci. M y jsme chtěli hrát po zemi do nohy, držet balon a vyrážet do rychlých protiútoků. Celých 90 minut se nám to myslím dařilo. Samozřejmě slabší pasáže tam opět byly, ale odehráli jsme to velice slušně. Škoda nevyužitých šancí v první půli, mohl být klid dříve. Ve druhé půli 2 tyčky, je to škoda. Pokud je nás v poli o jednoho méně, musíme tyto šance proměňovat. K penaltám se nebudu vyjadřovat, je to šaškárna, když máme i hokejové střídání, proč třeba od příští sezony nedat samostatné nájezdy? Pánové, co tohle vymýšlí, by se měli trochu zamyslet. Domácím gratuluji, ale 2 body nezískal rozhodně lepší tým.



Sestavy


Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - J. Fučík [-] , M. Kočer [-] , P. Kouba [-] , K. Rolník [-] , J. Zeman [-] , T. Matějka [-] , P. Rienessl [-] , P. Gondek [-] , J. Troup [-] , R. Linha [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - J. Gondek [-] , V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , V. Čížek [-]

ŽK: 45. P. Gondek , 61. T. Matějka - 41. V. Čížek , 85. J. Kohout .
Hráči zápasu: P. Rienessl - V. Syrovátka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Josef Bílý
Tip experta: výhra hostů

Domácím se na jaře nedaří, nemají žádné vítězství, pouze bod za prohru na penalty. Vyšší Brod hraje na jaře dobře, takže by měl vyhrát i v Křemži.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů