Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod přehrál béčko Větřní


Branky


17

Fotbalisté Vyššího Brodu jasně přehráli Větřní, kterému se navíc zranili 3 hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Vyšší Brod si vypracoval převahu

Za krásného slunného počasí se domácímu Dynamu poprvé na jaře sešlo více než jedenáct hráčů. Utkání začalo opatrně, hrálo se převážně ve středu hřiště s množstvím osobních soubojů. V 18. minutě dostal krásnou přihrávku za obranu Tomáš Dibďák a poslal Vyšší Brod do vedení. O chvíli později mohl domácí vedení navýšit z přímého kopu Račák. Z hranice vápna však branku těsně přestřelil. Hosté se snažili hrát ze zabezpečené obrany a dlouhými nakopávanými míči se pokoušeli zakládat rychlé protiútoky. Tento styl dělal domácí obraně celý poločas problémy. V průběhu poločasu musel ze hry odstoupit kapitán Větřní Sikuta, který si zřejmě poranil vazy v koleni. Ve 43. minutě zatáhnul rychle míč Rohlík, vyslal pod sebe zpětnou přihrávku, kterou si našel Tomáš Račák a utaženou placírkou do protipohybu brankáře stanovil poločasové skóre 2:0 pro Dynamo.

Dynamo si pojistilo výhru

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako se odehrál první. Hosté hráli z obrany a domácí více drželi míč na svých kopačkách, avšak převážně daleko od hostující svatyně. V 63. minutě se odehrál nejkrásnější moment utkání. Nestárnoucí domácí matador Vít Syrovátka se odhodlal k velkému sólu z poloviny hřiště, postupně obešel 3 protihráče a povedeným blafákem překonal i hostujícího brankáře Pavelku, 3:0. V 66. minutě vystřelil domácí Gondek, brankář jeho střelu vyrazil, ale u dorážky byl první Jan Rohlík a do prázdné branky zvýšil na 4:0. Vstřelenou brankou skončila i ojedinělá akce hostů v 69. minutě, kdy se hlavičkou po centru z levé strany prosadil Jaroslav Seltsam a snížil na 1:4 z pohledu hostujícího mužstva. V závěru zápasu mohl navýšit vedení Vyššího Brodu Vojtěch Bartoň, ale trestuhodně přestřelil prázdnou branku. Výhra 4:1 domácího Dynama se tak již nezměnila.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Poprvé na jaře jsme se sešli prakticky kompletní. Jsem rád, že jsem mohl prostřídat a zahráli si všichni. První poločas nebyl podle představ, hráli jsme pomalu, bez zájmu, nasazení, prakticky to, co jsme si řekli, jsme neplnili. Naštěstí se do poločasu podařilo odskočit o dva góly. V šatně jsme si řekli, že takhle dál hrát nemůžeme. Druhý poločas byl sice lepší, ale do ideálu to mělo pořád daleko. Naštěstí hosté toho moc dopředu nepředvedli. Čekal jsem, že budou kousat daleko víc. Byl jsem z jejich výkonu zklamán. My si ale musíme uvědomit, že utkání musíme hrát naplno celých 90 minut a ne jen určité úseky, které máme dobré a pak úseky, jako bychom na hřišti neexistovaly. Teď jedeme do Křemže a tam to bude úplně o něčem jiném. Ještě bych chtěl za celý klub popřát hostujícímu kapitánovi Sikutovi brzké uzdravení a návrat na fotbalové trávníky. Snad to není nic vážného.

SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Do Vyššího Brodu jsme si jeli pro body, což se nám nepodařilo. Soupeř potvrdil svou kvalitu a zkušenost. Jejich starší hráči nedali našim mladým šanci. V ničem jsme se neprosadili, byli jsme všude pozdě. Výsledek mluví za vše. Máme nějaké zraněné, Sikuta si hned na začátku zápasu poranil koleno, Antonio Ferenc také koleno a Petr Homer nárt, takže jsme se dohrávali v deseti.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

SK Větřní B
M. Kellinger [-] - M. Votýpka [-] , M. Rada [-] , P. Marek [-] - L. Turek [-] , T. Hromada [-] , P. Sikuta [-] , P. Homer [-] - J. Seltsam [-] - A. Ferenc [-] , K. Pavelka [-]

ŽK: 88. R. Bartoň ml. - 30. M. Rada , 88. M. Kellinger .
Hráči zápasu: V. Syrovátka , R. Bartoň ml. .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PROCHASKA Petr (N), GONDEK Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy nám v posledních dvou letech ukazují, že naše chyby umí trestat, v tomto zápase si ovšem body týmy rozdělí. Penalty vyzní lépe pro vyšebrodské.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích