Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 13:00

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk B přehrál Vyšší Brod.


15

Béčko Frymburku doma přehrálo Vyšší Brod, který má na jaře ohromné problémy se složením mužstva.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minely brankářů znamenaly branky.

Hosté z Vyššího Brodu dorazili k zápasu pouze v 11 lidech, z toho jeden hráč nenastoupil dlouhou dobu do soutěžního zápasu a další dva hráči přicestovali rovnou ze zápasu dorostu v Kaplici. Domácí borci nastalé situace využili a od začátku zápasu zatlačili Vyšší Brod do defenzivy. Frymburští dominovali v osobních soubojích a jejich nápor korunoval již ve 3. minutě brankou po chybě hostujícího gólmana Šestáka snadnou střelou do prázdné branky Bořivoj Vágner. Nápor domácích pokračoval a hosté opět chybovali v obraně. Běžela 12. minuta, ke střele na hranici vápna se dostal Petr Tichovský a zvýšil vedení na 2:0. Druhá inkasovaná branka probudila hostující hráče a ti začali Frymburk přehrávat díky rychlé hře po zemi. Po krásné kombinační akci ve 32. minutě snížil na rozdíl jediného gólu Jan Rohlík střelou pod břevno. Ještě do poločasu si aktivní hosté vynutili vyrovnání. Ve 41. minutě Michal Pěnčík využil další krásnou kombinaci ke skórování. Gondek se uvolnil na křídle a nahrál pod sebe, kde našel střelce Vyššího Brodu, kterému střela příliš nesedla, ale domácí brankář míč nezachytil a prošel mu pod prsty. Ještě do přestávky mohli hosté jít i do vedení. Do zajímavé pozice se dostával Dibďák, ale proti hostujícímu vedení byl pomezní sudí, který odmával postavení mimo hru.

Hostům došly síly.

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí, hosté dopředu nepředvedli téměř nic. Postupem času se hra vyrovnávala. Když už se zdálo, že Vyšší Brod přebírá aktivitu, musel pro křeče odstoupit jeden z jeho hráčů. Hned o chvíli později v 62. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Bořivoj Vágner, který uklidil míč za bezmocného brankáře. V 70. minutě poté zasadil hostům rozhodující úder Martin Vágner. Hosté již nenašli síly na odpověď a Frymburk připisuje cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Fotbal to byl tragický, nakopávána na obě strany. Nemyslím si, že to bylo pro diváka nějak atraktivní utkání. Vyšší Brod mě svým výkonem velmi zklamal. V Brodu se potýkají s nedostatkem hráčů, ale to se týká většiny okresního přeboru.K výkonu rozhodčího nemám, co vytknout, snad jen to že můžeme být rádi, že nám nevyloučil někdy v 80. minutě Václava Liebla který nesportovně oplácel faul Pavlovi Poštulkovi, který svým věkem a svými výkony zaslouží obrovský obdiv a respekt od všech hráčů, co vůbec okres hrají. Takové výpadky, jako měl Václav, by se vůbec neměly tolerovat a už vůbec ne odpouštět nebo dokonce přehlížet. Vznikají z toho zbytečné a víc vyhrocené zákroky, ale i zápasy. Takže i přesto, že vím, že by oslabila červená karta nás tým, určitě by si ji za ten zákrok zasloužil. Ale buďme rádi že alespoň máme rozhodčí, kteří nám tuto soutěž pískají, i když ne vždy svými výkony přispějí ke kvalitě hry a soutěže. Tak jako tak mají můj respekt, protože věřím, že jsou to taky jen lidé a své chybné verdikty nedělají schválně. Já osobně bych pískat nikdy nešel a to hrají fotbal celý život.

FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Opět v 10, navíc s hráčem, co dlouhá léta nehrál a musel v 60. minutě odstoupit kvůli křečím. 2 hráči po ranním zápasu za dorost, ve velké zimě už se do zápasového tempa vůbec nedostali. Na to se ale nelze vymlouvat, Vyšší Brod byl vždy fotbalové město a teď, co se tady děje je ostuda. Nemáme absolutně natrénováno, v 60. minutě pro nás zápas prakticky končí. Minulé kolo s Lipnem, které nás také přehrávalo, tam byla aspoň bojovnost, dnes tam nebylo vůbec nic. Žádná bojovnost, chtít dát gól, vyhrát, nic z toho tam nebylo. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, bojovali a chtěli 3 body víc, proto se jim patří pogratulovat. Ještě bych chtěl zmínit v této soutěži pomezní rozhodčí. My nejsme schopní mít na zápas ani svého pomezáka, tudíž mávali 2 domácí a musím říct, že mávali naprosto férově, což je v této soutěži unikát. Já jen budu doufat, že do příštího zápasu se dáme dohromady, příští zápas už by nás mělo být "snad" minimálně 14. Ale to co jsme v zimě zanedbali, už nedoženeme, ale bez bojovnosti a zápalu pro hru neuhrajeme body nikde. Já doufám, že si to uvědomíme a příště to bude o 100% lepší.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - M. Vágner [-] , V. Tomka [-] , T. Pavlík [-] , T. Kaňa [-] , O. Nešvara [-] , F. Píšek [-] , P. Tichovský [-] , F. Fatura [-] , D. Antl [-] , Š. Boubelík [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - J. Gondek [-] , R. Rousek [-] , V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

ŽK: 89. V. Liebl .
Hráči zápasu: T. Pavlík , P. Tichovský , B. Vágner .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MALINA František (N), BERIT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady záleží jak se sejde Frymburk, ale věřím pořadí v tabulce.

Tip: výhra hostů

Vysak to.nebude mit lehke ale vyhraje minimalne 4:0