Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průchoďák v obraně Větřní znamenal vysokou výhru domácí Nové Vsi


Branky


19

Důležitý zápas pro oba celky dopadl lépe pro domácí, kteří si nenechali Větřní utéci a dotáhli se na rozdíl jediného bodu. Na jaře bude proto dolní polovina tabulky velmi zajímavá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby Šustra a nádherná střela Vnuka, která skončila v šibenici

První poločas nabídl obrovské množství šancí na obou stranách. Za domácí nebezpečně několikrát pálil Postl či Veverka, za hosty byli nejvíce aktivní Podskalský s Vnukem. Na první branku se čekalo do pětadvacáté minuty, kdy hostující Šustr chyboval v rozehrávce a následně musel faulovat. Nařízený pokutový kop proměnil Lukáš Veverka k pravé tyči Pavelkovy brány - 1:0. Vyrovnání přišlo v šestatřicáté minutě, kdy se Petr Vnuk nejprve v předchozích minutách zastřeloval, aby následně vymyslel nádhernou střelu do šibenice zhruba z poloviny hřiště - 1:1. Vyrovnaný stav vydržel pouhé tři minuty. Další nepřesnosti v obraně hostí využil Václav Loucký a upravil tak na poločasových 2:1.

Veverka zkompletoval hattrick, Podskalský dal gól hýžděmi

Větřínští nevstoupili do druhé půle tou správnou nohou a hned v osmačtyřicáté minutě inkasovali z kopačky Jiřího Anderleho st. - 3:1. Ve dvaapadesáté minutě se fotbalisté Nové Vsi radovali znovu. Po přihrávce ze strany se prosadil Jan Postl a už to bylo o tři branky - 4:1. Ihned po rozehrání však větřínští fotbalisté snížili. Pohlednou akci na jejímž počátku byl Vnuk zakončil střídající Antonio Ferenc 4:2. Větřníští po této brance vrhli všechny síly do útoku a svého soupeře mačkali, leč bez větších šancí. A tak přišel trest. V 69. minutě rychlý protiútok domácího týmu zakončil Lukáš Veverka svým druhým gólem v utkání - 5:2. Hosté ale ani přes nepříznivý výsledek nic nezabalili a stále se snažili o zkorigování stavu. To se povedlo v jednaosmdesáté minutě, a to opravdu nevídaným způsobem. Domácí brankář váhal s odkopem od branky, když mu následně před odkop proběhl Patrik Podskalský, kterého míč trefil do hýždí a odrazil se až do sítě - 5:3. Poslední slovo v utkání měl však domácí Lukáš Veverka, který se ocitl sám před Pavelkou a nezaváhal ani potřetí. Svým hattrickem tak výrazně pomohl k vítězství Nové Vsi 6:3.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Je to s námi jako na houpačce.. Jednou zahrajeme hůř než naši žáčci a týden poté naopak předvedeme bojovný výkon proti dobrému soupeři, jako tomu bylo tento zápas. Zápas se nám povedl, i když soupeř nám nedal nic zadarmo. Myslím, že diváci se měli na co koukat.. Kdyby gólů bylo ještě o pět víc, nemohl by se nikdo divit. PS. Ďobo ten hattrick si ještě zaplatíš :))

SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Do Vsi jsme si jeli udělat dobrou náladu, ale po našich 3 vlastních gólech bylo po chuti. Musíme na tom zapracovat v zimě. Děkuji všem za půl sezóny.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , D. Kříž [-] , J. Anderle ml. [-] , P. Cába [-] , S. Smieško [-] , N. Frühbauer [-] - L. Veverka [-] , J. Anderle st. [-] - J. Postl [-] , V. Loucký [-]

SK Větřní B
F. Soukup [-] , L. Šustr [-] - Z. Rýpar [-] , P. Homer [-] , P. Vnuk [-] , L. Turek [-] - J. Seltsam [-] , J. Taher [-] - M. Vegeš [-] , P. Sikuta [-] , K. Pavelka [-]

ŽK: 85. J. Anderle st. - 70. M. Vegeš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VEJVODA Jiří (N), HROMADA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:00

Tip experta: výhra domácích

Nová Ves doma zabojuje a dojde si pro 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:08

Tip: výhra domácích