Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyššák si smlsl na vedoucí Křemži


19

Domácí byli od začátku lepším týmem. Pěnčík stihl hattrick za poločas. "Po delším době byli na hřišti k vidění duchové", komentuje zápas za hosty Petr Snížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěnčík stihl hattrick za poločas

Domácí šli brzy do vedení, když na půlce hřiště chyboval Snížek, který se dožadoval faulu, ale píšťalka rozhodčího Adamoviče zůstala němá. Michal Pěnčík tak mohl otevřít po brajkové situaci skóre 1:0. V 19. minutě hosté vyrovnali. Po pěkné narážečce přišla střela z kopačky Kamila Rolníka z rohu velkého vápna na vzdálenější tyč a zastavila se až v síti - 1:1. Vyrovnaný stav ale vydržel pouhé dvě minuty. Vedení domácím totiž vrátil Tomáš Račák2:1. Minutu nato už Vyšší Brod vedl o dvě branky. Totožná situace jako u předchozí branky - dlouhý míč, sklepnutí, střela a gól. Tentokrát se prosadil Michal Pěnčík3:1. V samotném závěru završil hattrick po samostatné akci Michal Pěnčík, který prokličkoval mezi třemi hostujícími obránci a upravil na poločasových 4:1.

Gondek vstřelil jediný gól ve druhém poločase

Druhý poločas už se jen dohrával. Místo běhání se spíše chodilo, přesto jeden míč v brankové síti skončil. V pětasedmdesáté minutě podběhl Končok centr ze strany, míč mu padal do branky, ale ještě ho stihl vyrazit před sebe. Tam však stál Jiří Gondek, který tak mohl se svými spoluhráči oslavit pátý gól v křemežské síti. 

 

Na domácí straně se stal jeden nepříjemný moment. Jaroslav Kohout nebude na utkání vzpomínat v dobrém, protože si z něj odnesl roztržené levé ucho po nezaviněné srážce s Rolníkem. To však nic na výsledku nezměnilo a domácí si zaslouženě připsali tři body a dostali se tak do čela SELECT Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč: Je čas ukončit kariéru. Jsem pomalý duch z druhohor. Soupeř nás přejel chytrostí a bojovností, za to klobouček. Co mě naopak nebavilo byl jejich pláč, simulování a nářky ke katovi (rozhodčímu), který opustil kruh uprostřed hřiště cca 2x (vždycky když šel po půli do šatny).



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - J. Gondek [-] , F. Klíma [-] , R. Bäuml [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , M. Pěnčík [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

Sokol Křemže
M. Končok [-] - D. Ivančov [-] , K. Rolník [-] , P. Izotov [-] , J. Kouba [-] , M. Kočer [-] , P. Snížek [-] , M. Novotný [-] , J. Troup [-] , P. Rienessl [-] , G. Filip [-]

ŽK: 49. P. Snížek , 73. P. Rienessl .
Hráči zápasu: M. Pěnčík , T. Račák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KOVAČÍK Martin (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Vyššák i Křemže mají na podzim zatím formu, zde tipuji výhru domácích, ve Vyššáku se moc nevyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích