2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov těsně porazil Novou Ves


Branky


21

Kájov se poprvé v sezóně představil na domácím hřišti, v brance se sportovním universálem Radimem Novotným a v záloze s novou posilou Petrem Schönkyplem z Horní Plané a hned si připsal první tři body v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Utkání se soupeřem, který ještě nedávno hrál I. A nebylo jednoduché. Soupeř šel do vedení, když se Jiří Anderle ml. z levé strany napálil míč křížně přesně k tyči po zemi, 0:1. Hned z rozehry však Kájov vyrovnal. Andrej Didkivski odcentroval z pravé strany a jeho bratr Igor Didkivski tečoval míč špičkou na poločasových 1:1. 

Kolaj rozhodl

Ve druhém poločase padla už jen jedna branka. Ve skrumáži v hostujícím vápně se dostal k míči Kolaj a chytře obstřelil brankáře, 2:1. V závěru došlo na dvě červené karty. Unikajícího Maška srazil Kříž a byl vyloučen. Faulovaný však oplácel a byl také vyloučen. V posledních sekundách po zpětné přihrávce mířil Klein do břevna. 

 

 

Napsal: Jan Petřík



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Posílení o P. Schönkypla a s daleko větším soustředěním na hru jsme zaslouženě zvítězili. Na výsledku měl velký podíl výkon mladých hráčů, kteří zařídili oba góly.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
R. Novotný [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , P. Schönkypl [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-] , L. Kolaj [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , D. Kříž [-] , R. Klein [-] , P. Cába [-] , J. Anderle ml. [-] , N. Frühbauer [-] - J. Postl [-] , L. Veverka [-] , J. Pouzar [-] , M. Jamrich [-]

ŽK: 31. J. Šusta , 55. N. Frühbauer , 57. D. Kříž . ČK: 90. L. Mašek - 90. D. Kříž .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KORBEL Jakub (N), ŽILAVÝ Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

V Kájově to Nová Ves bude mít těžké, ale zvítězí 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích