4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 10:15

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín doma v pohodě vyhrál


Branky


40. M. Mekiš , 50. M. Novák , 55. M. Mekiš , 71. M. Mekiš
11

Na zápase fotil a report zaslal Erik Kubeša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Jízda na horské dráze pokračuje. Po výhře v Ševětíně přidáváme další výhru na domácím hřišti s "béčkem" Čtyráku. Od čela tabulky nás tak dělí jen jediný bod. Tím spíš musíme příští týden ustát derby na Selci. Ale nyní pár slov k zápasu.

 

Výsledek 4:0 zní vcelku jednoznačně ve prospěch Pištína, na hřišti tomu tak ale nebylo. Hrál se vyrovnaný fotbal, kde především v první polovině střídala akce akci. První akci hned v úvodu spálil naše sicilské libero a horká hlava v jedné osobě Zdeněk Veilguni. Akci mu ale před zakončením skazil krtek, o kterého zakopnul. Faul se nepiskal. Hrálo se nahoru a dolů. Hosté spálili několik vyložených šancí a to zápas nejspíš rozhodlo. Pět minut před polovinou si perfektně prohodil obranu Miloš Mekiš a dal hostům branku do šatny. 

Domácí navyšovali vedení

Na úvodu druhé poloviny se povedlo střídání Matoušovi Novákovi, který dorazil střelu Martina Šimona do branky hostů. Pro nás to byl velmi důležitý gól, protože začátky zápasu i poločasu jsou pro nás kritické. Pět minut na to přidal Mekiš další gól a to hosty zlomilo. I přesto Čtyrák slušně kombinoval, vytvořil si šance, ale nedokázal je proměnit. Mekiš dal v 71" další gól, čímž dovršil svůj hattrick a stal se aktuálně druhým nejlepším střelcem soutěže. V tu chvíli usoudil náš trenér Erik Kubeša, že přišla chvíle na to, blisknout se na hřišti. Stáhnul tedy Mekiše a pustil se do útoku. Další góly jsme však nepřidali (naštěstí ani neobdrželi). Radujeme se tak z výhry a gólman z čistého konta, které si poctivě vychytal.



Sestavy


FC Praktic Pištín
P. Zeman [-] - F. Hamáček [-] , L. Hromádka [-] , J. Marhoun [-] , J. Vilhelm [-] - M. Šimon [-] , M. Sagula [-] , M. Konrád [-] , L. Koňarík [-] - M. Mekiš [-] , P. Beneš [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Souhrada [-] - Z. Svoboda [-] , L. Zeman [-] , T. Dubský [-] , O. Píša [-] , P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] , A. Čepička [-] , P. Trnka [-] , L. Sekyra [-] , P. Karlíček [-]

ŽK: 85. Z. Veilguni .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠESTÁK Radim (N), PECHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích