Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Černým Dubem a Týnem přinesl řádění domácích! Hotovo bylo po první půli


Branky


24

Homole – Domácí fotbalisté v utkání 1. kola III. třídy své fanoušky potěšili. V souboji dvou týmu ze zcela odlišných pater tabulky porazili soupeře z Týna nad Vltavou rozdílem šesti branek a zejména díky čtyřbrankovému druhému poločasu zvítězili 7:1! Dvěma brankami se blýskli domácí Welser a Zedek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vypadalo, že je rozhodnuto

Už od začátku zápasu měli domácí navrh a na první branku se nečekalo dlouho. V 10. minutě Zedek přihrával na velké vápno nabíhajícímu Miroslavu Lieblovi, který tvrdou střelou rozvlnil síť hostujícího brankáře - 1:0. Další branka přišla v 15. minutě, když se po přihrávce Schniedera prosadil Jaroslav Zedek - 2:0. Týnští ohrožovali domácího brankáře jen střelami ze střední vzdálenosti, s kterými si Votruba poradil. Samostatný nájezd Švercla ve 28. minutě vychytal Kubík. O pár minut později, tedy ve 37. minutě se skóre opět měnilo. Schneider poslal Václava Welsera do samostatného průniku, který vybíhajícího Kubíka přeloboval - 3:0. Domácí mohli přidat ještě nějaké branky, ale díky výborně chytajícímu Kubíkovi vydržel výsledek 3:0 do poločasové přestávky.

Druhý poločas v jednoznačné režii domácího týmu

Průběh prvního poločasu se opakoval i v tom druhém, domácí byli silnější na balonu a hostům toho moc nepovolili. Dvě branky v rozmezí jedné minuty. V 56. minutě dostal přihrávku za obranu David Schneider a střelou pod břevno zvýšil skóre zápasu na 4:0. V 57. minutě poslal Liebl centr do vápna, na který si naběhl Václav Welser a pohotově zakončil - 5:0. Hosté se přeci jen dočkali, když si na centrovaný míč naběhl Jan Vanda a uklidil míč za Votrubovi záda - 5:1. V 72. minutě se po samostatné akci prosadil Jaroslav Zedek a v 74. minutě Martin Kándl, když si naběhl na přihrávku od Schneidera. Za zmínku stojí situace z 80. minuty, když si Welser naběhl za obranu a v situaci 3 na 1 zvolil střelu, která však ke skórování měla hodně daleko. Černý Dub si připisuje tři body a přezimuje na 4. místě.

Autor: Václav Welser ml.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Posledním utkání proti Novým Hradům jsme sahali po bodech, po přestřelce jsme ale nakonec odešli s prázdnou. Chtěli jsme si tedy bodové konto vylepšit na závěr v utkání v Černém Dubu. K zápasu jsme odjeli klasicky ve zdecimované sestavě, ve značně improvizovaném složení. Na domácí jsme od prvních minut zápasu nestačili, byli fotbalovější i běhavější a výrazně dominovali. Za stavu 2:0 pro domácí rozhodčí Jindrle nenařídil jasnou penaltu, ani ta by ale celkové skóre výrazně nezměnila. Po zranění Luca Poniho na začátku druhé půle jsme šli do 10 a branky v naší síti přibývaly. Alespoň jsme zmírnili debakl jedním gólem, jinak nám ale už tak nevydařené utkání totálně znechutil pan rozhodčí Jindrle. Zbytečně důležitý, neschopný uřídit utkání a přitom trapně rádoby suverénní. Červenou kartu jsem od pana Jindrleho dostal oprávněně. Bohužel neumím s respektem vystupovat k nulám, které se chovají povýšeně. Černému Dubu gratuluji, hráli výborně a totálně nás rozcupovali.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - R. Hojda [-] - V. Welser ml. [-] , F. Kapoun [-] , M. Švercl [-] , V. Vaňač [-] - J. Malovec [-] , M. Kándl [-] , J. Zedek [-] , D. Schneider [-] - P. Hošna [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - K. Klein [-] , M. Ponec [-] , M. Vlk [-] , M. Procházka [-] , L. Pavlovič [-] , L. Ponec [-] , L. Lagron [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , M. Machálek [-]

ŽK: 34. M. Vlk , 55. J. Brom , 72. V. Švík . ČK: 83. J. Brom .
Hráči zápasu: J. Zedek , V. Welser ml. .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: JINDRLE Karel - CHMELA Tomáš (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2018 01:46
Gratuluji domácím k vítězství,které bylo zasloužené.Celý zápas měli pod kontrolou a o jejich vítězství nebylo pochyb!To dokážeme přijmout!Ale výkon té kreatury,která si dovolí říkat rozhodčí,to nemělo obdoby!Do dnešního dne jsme si mysleli,že největší tragéd mezi "rozhodčími" je Faitl,dnešní exot nás vyvedl z omylu!!!Aniž bychom podezírali domácí z čehokoliv,protože to opravdu neměli zapotřebí(svou kvalitou nás jednoznačně převyšovali),nechápeme počínání rozhodčího.od začátku jsme respektovali jeho mnohdy kontroverní rozhodnutí bez nějakých závažných protestů.Domácí,vzhledem ke své jasné dominanci v utkání,jeho "pomoc" nepotřebovali,ale tento Berbrův potrat se rozhodl,že budem středobodem vesmíru!A proto ještě jednou gratuluji domácím k zaslouženému vítězství,a svým hráčům děkuji za obětavý výkon a za to,že zápas zvládli alespoň tak,bych nebyl nuce podávat jakékoliv vysvětlení na PČR za to,že jsme napadli mentálně postiženého jedince!!!
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:36

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

To bude pěkný zápas. Dub umí zahrát a Týn jakbysmet, navíc Týnu třikrát po sobě o maličko uteklo vítězství. Dub je zase doma. Myslím, že tady je to otevřené a o něco víc věřím domácím.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích